Webbplatsens överlägg

Ace VPN Recension

Ace-VPN-hemsida-Recension

Vad är Ace VPN?

Ace VPN är ett virtuellt privat nätverk som gör att du blir dold på nätet. Detta skyddar dig på olika sätt.
Din internetleverantör spårar och sparar allt du gör på nätet vilket kan leda till konsekvenser om du till exempel laddar ner olagligt.  Det sparas information om dig på varje hemsida du besöker så att du får reklam utefter vad du har kollat på innan. I vissas ögon är detta något obehagligt och då är en VPN bra att ha.

En VPN skyddar dig

Även mot hackare. Sitter du på ett öppet nätverk, som en flygplats eller en restaurang är du som en öppen bok. Det är lätt för hackare att ta sig in och få tag i lösenord och bankuppgifter. Men en VPN får du ett starkt skydd som gör det omöjligt för hackare att se information om dig.

Även företag använder sig utav VPN tjänster för att skydda sin data när de är både i Sverige och utomlands.
Med en VPN från bland annat Ace VPN kan du även komma runt geo blockeringar. Du döljer din riktiga IP adress och blir tilldelad en ny. Genom att komma runt detta kan du se på bland annat Netflix utomlands.

Är Ace VPN säkert?

Ace VPN är till för att skydda dig på nätet. AceVPN har fått bra betyg från de kunder de har och även vi har testat dem. Vi har tittat igenom alla användarvillkor och tycker inte att det framgår helt hundra på att de inte själva sparar uppgifter om dig. Detta behöver nödvändigtvis inte betyda att det är negativt. Vi har inte sett när vi sökt att de har LÄMNAT ut information om kunder. Dock anser vi att det ör super viktigt att inte ens VPN leverantören ska spara på uppgifter om oss. Skulle en myndighet begära ut uppgifter så finns de ju faktiskt där.

När vi testar tjänsten så blir vi inte utkastade någon gång viket är ett bra tecken. Detta skulle kunna leda till att information om dig läcker. Det finns bra servrar som man blir uppkopplad mot om även andra bra VPN leverantörer använder sig utav. På AceVPN jobbar det experter inom IT så att de lyckas få till säkerheten är ju inte så konstigt.

Säkrare VPN – utan tvivel

Vårt tvivel på din personliga integritet gör dock att vi redan nu tipsar om att kolla vår Bästa VPN tjänst. 
Detta blir viktigt för dig som är väldigt noga med att vara helt skyddad även för de som kanske inte vill dig något ont.
NordVPN och ExpressVPN toppar listan, och du kan läsa deras recensioner genom att klicka på namnen.

Det finns jätte mycket guider på deras hemsida för mer information.

Vad kostar Ace vpn och finns det prova på månad?

Ace VPN har inte en prova på månad men de erbjuder en 7 dagars pengarna tillbaka garanti.
Det som är lite annorlunda med AceVPN är att de inte kör olika perioder som 3 månader eller 6 månader.
Här betalar du månadsvis och väljer vilken typ utav VPN tjänst du vill ha från dem.
Du kan välja mellan Premium VPN som kostar ca 40kr i månaden. Eller Ultimate VPN som kostar 120 kr i månaden. Sedan kan du lägga till “unblock tv/smartdns”

Bra med valmöjlighet

Detta tycker vi är bra då alla vill ha en VPN utav olika anledningar. Ace VPN är en bra tjänst för dig som vill bli skyddad mot hackare eller dataintrång. Här skulle vi säga att det räcker med ett abonnemang av det tunnare slaget för 40kr i månaden. Du får lite mindre länder att välja mellan och kan inte använda tjänsten till att ladda ned.
Ska du däremot ladda ner och tycker det är viktigt att skydda dig mera även mot myndigheter, och din internetleverantör skulle vi säga Ultimate VPN för 120 kr i månaden. Här får du full tillgång till alla länder och kan använda VPN till nedladdning. 

Hur många servrar har Ace VPN?

Ace VPN finns i totalt 26 länder med 50 olika servar totalt. Detta är en utav anledningarna till att de inte hamnar högre upp på listan. Det är på tok för lite för den som kräver lite mera. Med få antal länder och servrar blir hastigheten lätt påverkad vilket vi märkte när vi testade ace vpn. Är det mest för hushållet du använder dig utav en VPN fungerar de absolut. För dig som kräver lite extra prestanda skulle vi rekommendera dig att läsa mer bland våra VPN recensioner.

Funkar det på netflix eller svtplay?

Om du väljer den billigare varianten som Ace VPN har så fungerade inte Netflix utomlands på ett bra sätt. Mest troligt beror det på att du inte har full tillgång till alla servrar vilket slöar ner hastigheten. Vi testade självklart även den större modellen och det funderade mycket bättre. Med en VPN kan du ta dig runt geo blockeringar och nå innehåll i t.ex. USA som inte vi ska nå i Sverige.

Har ace vpn bra hastighet?

Här blir svaret samma som ovan. Snabb VPN får du med mycket servar. För att få ut max utav AceVPN behöver du bekosta dig det sötrre abonnemanget. Det finns dock betydligt billigare eller VPN tjänster i samma prisklass med fler servrar om detta är viktigt för dig. En av dem är NordVPN.

Viktigt är också att veta att hastigheten inte bara styrs av vilken VPN du kommer välja. Det är av största vikt att du själv har ett bra internet med bra hastighet. För att kolla upp detta kan du gå in på Bredbandskollen.se

Finns tjänsten på svenska?

De är inte ett svenskt företag och tjänsten finns inte på Svenska. Du kan översätta sidan men när du använder deras tjänst är det Engelska som gäller.

Hur många enheter kan jag koppla upp?

Det framgår inte på deras sida hur många enheter du kan koppla upp. Vi testade oss fram lite och konstigt nog fungerade det lite olika vid olika tillfällen. Som mest kunde vi koppla upp 7 enheter men de flesta gångerna kunde vi ansluta 5 enheter. Detta är tillräckligt för att nyttja i sitt hem. Har du ett större behov behöver du redan nu ta dig en titt på vår top 5 lista som alla har mer än max 7 enheter tillåtna.

Har AceVPN en support om problem uppstår?

Ace VPN har en fantastiskt support. Detta är det största pluset de får av oss på VPNS. 
Vi har både ringt dem (Engelsktalande) och chattat med dem. De svarar snabbt och är behjälpliga.

Hur kommer jag igång?

Köp VPN hos ACEVPN genom att först välja vilken typ utav vpn du vill ha. Behövde du tillgång till alla länder? Välj Ultimate VPN abonnemanget för 120 kr i månaden. När du har valt är det dags att betala och få ner appen som du kan logga in med sedan. Där loggar du in med dina nya inloggningsuppgifter, väljer land och server.
Nu har du blivit tilldelad en ny IP-adress och kan säkert och anonymt surfa på nätet. 

Vilka betalningsmöjligheter finns?

Det finns 2 sätt att betala till Ace VPN. Det ena är PayPal. Det andra sättet är faktiskt att skicka in dina pengar via brev. Detta gjorde oss extra glada för säkerhetens skull. Plus för de som är mån om din personliga integritet.

Kan jag använda den för att ladda ner?

Du kan använda AceVPN till att ladda ner om du väljer abonnemanget Ultimate VPN. Väljer du det billigare kommer det inte att gå. De stödjer inte den typen av aktivitet på nätet för den summan pengar.
När du ska ladda ner online är det av störta vikt att vara säker på att du är ansluten till en VPN, då allt du gör annars kommer lagras om dig. Din IP-adress kommer vara synlig och det är lätt för myndigheter att spåra upp dig utan en VPN.  Du kan se  mer i vår guide om hur du kan använda en VPN till att ladda ner. 

Har Ace VPN en kill switch?

Ja, Ace VPN har en kill switch. Det är en bra grej om du mot all förmodan skulle tappa kontakten. Då skulle all din information läcka omedelbart. Med en kill switch ser den till att din information förblir dold tills dess att kontakten är upprätthålld igen.

Hur bra funkar Ace VPN i Sverige?

AceVPN fungerar bra i Sverige för dig som inte kräver max. Det kan vara svårt att veta allt man kan göra med en VPN eller vad den är till för i början. På det sätter tycker vi att Ace VPN är en bra VPN tjänst att börja med. När vi sedan skulle åt innehåll på bland annat Netflix utomlands, så höll den inte riktigt måttet och du kan ju inte använda bägge abonnemangen till nedladdning. Har du ändå inte tänkte att ladda ner eller göra annat som inte är tillåtet så är detta en bra VPN för ditt hem eller mobiltelefon. Du kan även använda en VPN för att boka billigare resor! Ja, det är sant!
Så för oss i Sverige är det jätte bra då resebyråerna känner av att vi befinner oss här och vi automatiskt får betala ett högre pris. Sätt din VPN position i ett mindre starkt ekonomiskt land och se vad som händer med priset. Läs mer här om hur du kan boka billigare flyg med en VPN.

Vad får Ace VPN i slutbetyg?

Ace VPN är en 5 av 10 på kartan skulle vi säga. En fungerande VPN som absolut duger men söker du efter det bästa ska du fortsätta läsa på VPNS hemsida och de VPN:s vi granskat högst upp i listan, lycka till!

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes