Webbplatsens överlägg

Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN

Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN

Har du dålig teckning när du besöker ett köpcentrum, så är du långt ifrån ensam. Det är ganska vanligt att just affärscentrum av denna slag har väldigt dålig mottagning inne i centret. Detta är också något det flesta köpcentrum är väl medvetna om, och därför installerar dem också gratis Wifi åt sina besökare, vilket vi tycker är väldigt bra. Men det som man ska vara försiktig med är att koppla upp sig mot dessa utan att använda en VPN i mellan. Hackare passar nämligen på att hacka din dator/mobil medans du snabb surfar.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands
Läs också: Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN
Läs också: Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

Varför sitter hackare på ett köpcentrum?

Hackarna vet om att det alltid är mycket rörelse på ett köpcentrum, och dem har stor chans att lyckas hacka någon stackars ovetandes. Och det flesta tänker inte alls på det om det sitter en välklädd grabb vid ett cafe med en bärbardator framför sig, att det skulle kunna vara en hackare som bara sitter och scannar av vilka enheter som den kan infektera. det syns helt enkelt inte vem som är hackare, och ännu svårare är det att upptäcka att du har fått din enhet hackad förens det redan är för sent.

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

Med andra kan man säga att ett köpcentrum är den perfekta platsen att slänga upp sin bärbara dator på, och sedan bara vänta tills någon som inte är skyddad med en VPN kommer förbi. På så vis kan dem sno ganska många människors kortuppgifter på en väldigt liten tid, och det är helt omöjligt efteråt att säga vem det var av alla som var inne på köpcentret som var den som hackade dig.

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Så enkelt kan du skydda dig på köpcentrum med en VPN

Dock så ska du veta att om det är lätt för en hackare att hacka dig på ett köpcentrum, så är det ännu enklare för dig att skydda dig med enbart ett knapptryck. Lösningen kallas för VPNS, och är ett otroligt säkert sätt att surfa med. Det ända som är skillnaden från när du surfar vanligt, är att du först går via en VPN-server som krypterar all din in och ut data så att ingen annan än din egen enhet kan se vad som försiggår.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Dessa tjänster kostar inte mer än ca 25 kr i månaden, och det finns en hel uppsjö av bra sådana. Vi har gjort en VPN jämförelse för att hitta bästa VPN tjänsterna åt våra besökare. I Vårat bäst i test av VPN så vann NordVPN som är världens största tjänst av sitt slag. NordVPN har flest antal VPN-tunnlar och kör en standard som kallas för dubbel-vpn. Det gör det praktiskt taget omöjligt för hackare att ta sig förbi. Men även ExpressVPN gillar vi.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes