Webbplatsens överlägg

Använd dejting appen Tinder helt anonymt

Använd dejting appen Tinder helt anonymt

Tinder är kanske världens mest kända dejting app nuförtiden, och kopplar ihop människor från hela världen. Detta är på gott och ont kan man väll säga, även om det för det mesta är bara positivt. Men det finns också det fall som inte slutat lika roligt, och där man kanske önskat att man varit lite mera anonym från början. I denna artikel visar vi dig precis hur du ser till att vara anonym på Tinder med hjälp utav en VPN-tjänst.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Vad är Tinder?

Tinder är en väldigt populär dejting app och tjänst som du kan använda gratis, eller med betalversion. Är du villig att betala för tjänsten så får du vissa fördelar, som den som använder gratisversionen av Tinder inte får. Men oavsett vilken du väljer, så går det ut på att dejta och hitta en partner via deras app. Detta görs vi ett ganska enkelt och kul sätt, genom att du helt enkelt svajpar på profiler. Gillar du någon så svajpar du höger, och är det någon du inte är intresserad av så svajpar du åt vänster istället.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Samma person får sedan upp din bild när den är inne på Tinder, och skulle den också svajpa vänster, så får ni en så kallad match. Då kan ni ta kontakt med varandra och börja dejta. Som du ser är detta ett väldigt enkelt och roligt sätt att snabbt gå igenom ett stort antal personer på kort tid. Tinder uppger själva att dem har matchat över 50 miljoner människor sedan dem startade.

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Därför ska du använda VPN på Tinder

Tinder är tyvärr inte bara guld och gröna ängar, även om det i det absolut flesta fallen är det. Men tyvärr har det varit en hel del rapporter från hela världen om lite mer otäcka typer på appen. En del blir stakade av andra användare som inte kan ta ett nej, och man ska vara försiktig med vad man ger ifrån sig för information om sig själv i början. Det finns som inte kommer att ta ett nej för ett nej, och börja förfölja dig istället.

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

Även en hel del sol och vårare finns på denna tjänsten, och dessa personer är endast ute efter att lura av dig stora summor pengar. Bästa sättet att se till att ingen får information om dig som kan användas emot dig, eller för den delen är känslig är att använda en VPN. En VPN-klient ser till att all din information går först via en så kallad VPN-klient, innan den sedan går vidare. Detta gör att all din information förblir anonym, och att ingen kan hacka din enhet.

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Vilken är bästa VPN för Tinder?

Klart att man kan jämföra VPN för att hitta bästa VPN för Tinder, men vi skulle säga att valet för detta ändamål är ganska självklart. NordVPN har något som kallas för dubbel-vpn, vilket ger dig dubbelt så bra kryptering än vad andra tjänster så som ExpressVPN och PureVPN kan erbjuda. Så vi hade alla dagar i veckan valt att köpa NordVPN för Tinder då dem kommer att hålla din identitet mest anonym.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes