Webbplatsens överlägg

Använd en VPN för att kunna lämna många falska recensioner

Använd-en-VPN-för-att-kunna-lämna-många-falska-recensioner

Har du ett företag, eller bara vill förstöra för ett företag som du inte tycker om? Då kan det vara otroligt effektivt att lämna recensioner på företag via nätet. Många fler än man tror är nämligen inne och läser på om företag innan dem handlar, och då kollar man också gärna på vad dem har fått för recensioner från tidigare kunder. Det kan ge en bra indikation på om företaget är seriöst eller inte. Detta kan du med en hjälp av en VPN boosta ditt eget företags, och förstöra för ett företag du inte tycker har skött sina kort rätt mot dig.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Varför är bra recensioner så viktigt att få?

Man kan säga att bra recensioner på nätet fungerar precis som om du hör från många vänner att en restaurang i stan är bra eller dålig, så kommer du utan att ens besökt den själv bestämma dig för om du också tycker den är bra. Det kommer helt enkelt vara en stor faktor i om du kommer att handla från den verksamheten. Så nog är det viktigt att få många bra recensioner och omdömen från så många som möjligt.

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Men samma sak gäller också om man inte sköter sig, så kommer man få många dåliga recensioner, vilket kommer att leda till att folk kommer att skippa det företaget. SÅ detta är en väldigt viktig faktor som kan innebära liv eller död framför allt för företag som enbart finns på nätet.

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Så kan du fuska med recensioner med en VPN

Den första tanken många tänker är naturligtvis att det bara är att gå in på Trustpilot och Google och lägga bra recensioner på sitt egna företag, och sedan är saken klar. Och så är det nästan, men det är inte så enkelt helt enkelt. Dem vet naturligtvis om att folk försöker göra precis så, och försöker förhindra det genom att enbart tillåta en IP adress lägga ett enda omdöme per företag.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Med en VPN så som NordVPN kan du ta dig runt detta, då den helt enkelt ser till att dölja din IP-adress för hemsidan som du har tänkt att gå in och lägga omdömet på. Dessa tjänster kostar bara ca 25 kr onor i månaden, och det gör även bästa vpn tjänsten som heter NordVPN. Vill du jämföra VPN tjänster mot varandra, så kan du göra det här på VPNS.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes