Webbplatsens överlägg

Använd en VPN klient när du besöker streaming tjänster

Använd-en-VPN-klient-när-du-besöker-streaming-tjänster

Tillhör du dem som också vill se på gratis hockeymatcher och fotbollsmatcher, och använder dig utav pirat streaming tjänster som finns på nätet? Dessa har många fördelar, men det finns även några uppenbara nackdelar med dessa tjänster. Tyvärr så är dem olagliga till att börja med, men också ofta packade med skadlig kod som dem försöker överföra till din enhet när du besöker deras sida. Men med en VPN tjänst kan du säkert besöka dessa sajter, och behöver inte oroa dig över att bli stämd utav TV bolag som äger rättigheterna till matcherna som du ska titta på.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Varför använder man olagliga streaming tjänster för?

Man kan kort och gott säga att dem som använder olagliga streamingtjänster gör det för att den inte har lust att betala det hutlösa priserna för att kolla på en hockey och fotbolls match på TV. Idag kan ett sådant abonnemang kosta flera hundra kronor i månaden, och många gånger behöver man ha flera olika tjänster så som C More, Viasat och Dplay för att kunna se alla sina favorit lag och sporter.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Det finns även andra tjänster som är väldigt bra för den som vill spara pengar, och då tänker vi främst på IPTV tjänster. Men även dessa kostar någon tusenlapp per år. Vi tycker förvisso detta är otroligt billigt med tanke på vad man får, och slipper massa spamiga virussajter, men alla vill inte betala för det heller. Oavsett vilket sätt du än vill se på olaglig streaming, så ska du alltid se till att skydda dig ifrån att kunna bli stämd utav stora TV bolag.

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Även om själva tjänsterna du använder för att se på matcher är gratis, så kan det stå dig väldigt dyrt efteråt om du inte sett till att vara anonym när du använt dem. Och i värsta fall får du också din enhet hackad och blir sedan utpressad av någon hackare som ser vad du har varit inne kollat på för porr till exempel. Och i värsta fall kanske du använt en jobbdator, som har hemlig information från företaget som hackaren nu har kopierat över.

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Så skyddar du dig enkelt med en VPN

För endast cirka 25 kronor i månaden kan du kolla på olagliga streaming tjänster och IPTV utan att någon kan se att du har gjort det. Lösningen på detta problem heter VPN, och är en tjänst som används flitigt utav dem som vill vara anonyma på nätet. Du kan också använda dem när du ska ladda ned filmer och musik. Användnings områdena för VPN-tjänsterna är många, och det är bara din egna fantasi som sätter stop till vad du kan använda dem för.

Läs också: Tjäna pengar på lite fuffens sätt med en VPN
Läs också: Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se
Läs också: Spionera på dina konkurrenter helt anonymt

Vilken VPN är bäst för streaming tjänster?

När det kommer till vilken som är bästa VPN för streaming tjänster så är det ganska noga att välja rätt VPN, då dessa tjänster kräver en hel del bandbredd. Alla VPN tjänsterna i vår VPN jämförelse klarar nämligen inte av att kryptera så hög databelastning live, utan det blir snabbt buggigt och lagigt i sändningen. Detta är något som man absolut vill försöka undvika.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Våran favorit VPN-klient heter NordVPN och är världens största och mest betrodda tjänst när det kommer till att anonymisera sina användare. Med NordVPN eller en tjänst så som ExpressVPN kan du vara säker på att ingen kan se vad du använder ditt internet till, och du behöver inte heller vara orolig över att bilden kommer att hacka när du ska kolla på matcher.

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes