Webbplatsens överlägg

Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen med en VPN

Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen med en VPN

Semrush är en otroligt bra tjänst att använda för att ta reda på fakta om volymer kring sökord, och vilka relevanta sökord som finns till dem. Men det går också att använda Semrush till mycket annat som kan ge dig fördelar mot konkurrenter inom SEO och annonsering. Men tyvärr så kostar själva tjänsten en hel del varje månad, men det finns en gratis version av den också. Den är dock begränsad till endast ett par få sök om dagen, men det är det som du kan använda en VPN till för att få fler sök varje dag.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel
Läs också: Upptäck besök darkweb darknet med dold ip-adress med en VPN
Läs också: Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Vad är Semrush?

Semrush är troligtvis världens näst mest använda data verktyg för den som vill se mera info om sökord, och hur många som söker på ett vist sökord. Google har naturligtvis allra bäst data av alla, men dem blir bara snålare och snålare med denna data med åren. Nuförtiden får du knappt någon som helst vettig information av Google längre, vilket tvingar dig till att skaffa verktyg så som Semrush.

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Med Semrush kan du bland annat skriva in en sökterm, och du kommer då få upp massa bra information om den. Du kan bland annat se hur många som söker på just det sökordet, men också snarlika sökord. Du kan också se vilka länder det söks mest på det sökordet ifrån, och vilka hemsidor som ligger först på det ordet. Där kan du också se vad som krävs för att du skall gå förbi dem i det organiska söket.

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Är du en annonsör så har du också bra hjälp utav Semrush då du kan se vad dina konkurrenter annonserar på för ord, och vilka ord dem har missat att annonsera på. Detta kan du utnyttja och på så vis få billigare klick som dem inte ens känner till är relevanta för en viss produkt. Så man kan säga att Semrush är ett väldigt heltäckande analysverktyg som alla som jobbar med hemsidor och sociala medier har stor hjälp av.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Begränsat antal gratis sök på Semrush

Semrush erbjuder gratis sök på olika söktermer och sökord, men naturligtvis till en väldigt begränsad nivå. Jobbar du bara på en hemsida så kanske du inte behöver köpa deras premium plan, men gratis söken på Semrush är väldigt få. Och tyvärr får du inte heller reda på i närheten lika mycket om ett sökord som om du hade haft premium Semrush.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Använd VPN för att få fler gratis sök på Semrush

Eftersom att Semrush bara har ett begränsat antal gratis sökningar på tjänsten, så måste du köpa deras premium veration som kostar närmare 200 dollar i månaden. Eller så skaffar du en VPN-klient så som NordVPN för bara ca 2,5 USD i månaden och kan byta IP adress och få nya gratis sök. Det är betydligt billigare än att köpa Semrush. Tyvärr så får du inte lika mycket information om ett vist sökord fortfarande, men det är gratis i vart fall.

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Vilken VPN är bäst för Semrush?

När vi jämför VPN tjänster för att hitta bästa VPN så vill vi på VPNS hitta en så billig vpn som möjligt, men en som också ska vara pålitlig. När det kommer till den delen så är NordVPN våran favorit, men ExpressVPN och PureVPN är också bra och billiga VPN-tjänster som vi kan varmt rekommendera till Semrush.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes