Webbplatsens överlägg

Använd VPN för att kolla på IPTV

Se på IPTV med en VPN

IPTV är något som på senare år blivit otroligt populärt, men samtidigt har myndigheter börjat vakna upp för detta fenomen. Det är olagligt med IP TV tjänster i stora delar av världen, och det enda skyddet du behöver är en VPN tjänst. Så denna artikel kommer handla om hur du använder IPTV säkert, och hur du ska använda VPN till IPTV.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är IPTV för något?

IPTV står för TV via IP-adressen, i breda penseldrag. Det hela handlar om att du kan se på dina vanliga, men också premium kanaler via internet. Tekniken i sig är väldigt enkel, och det handlar om streaming via nätet. Några av det populäraste kanalerna som folk köper tjänsterna för är:

Dessa kanaler är anledningen till att det flesta skaffar IPTV, och detta är för att det är dessa kanaler som kostar mycket. Vill man ha Live-sport, Filmer och serier så är det dessa kanaler man ska ha.

Var kan man köpa IPTV?

Att köpa IPTV är enkelt via sajter som MonsterIPTV.se, och du gör det online. Det kostar cirka 10 USD + 5 (för NordVPN som du måste köpa för att se säkert) i månaden för alla kanaler på denna jordklot. Vi kan inte länka till dem, utan sök bara efter MonsterIPTV.se på google så borde du hitta dem. De är den största spelaren på marknaden när det kommer till IPTV, och de har följande:

  • 15 000 kanaler
  • 30 000 filmer
  • Alla serier
  • Alla sporter

    Var dock noga med att köpa ett VPN innan du köper ett IPTV-abonnemang. De senaste åren har det varit många razzior och med en VPN för cirka 50 USD om året slipper du risken att åka dit och betala många miljoner i skadestånd till tv-bolagen. Bästa VPN för IPTV är utan tvekan NordVPN.

Varför köpa ett IPTV-abonnemang?

Den vanligaste anledningen till att du köper ett IPTV-abonnemang är att du vill spara pengar, då det kostar cirka 10% av vad det kostar annars att få alla sportkanaler. Men du kan också få ett urval av tv-kanaler som inte heller går att få tag på på annat sätt.

Vilket är den bästa IPTV-tjänsten

Vi på VPNS har testat många olika tjänster, och tycker fortfarande att den gamla är bäst. MonsterIPTV.se (som vi tyvärr inte kan länka till av juridiska skäl) är förmodligen den som har funnits längst idag. Till skillnad från andra IPTV-leverantörer har de lyckats att inte åka fast, vilket har gjort dem till marknadens gigant. Med kundservice och en fungerande ström råder det ingen tvekan om att de är de mest pålitliga just nu.

Hur mycket sparar du?

Om du bara har Netflix idag så sparar du redan på att skaffa IPTV. Men du får också tusentals andra tv-kanaler som du kan se film, serier, sport och musik på. Alla betalda streamingtjänster är tillgängliga på MonsterIPTV.se, så alla som har många olika tjänster idag kan säga upp alla sina prenumerationer och avsluta alla sina vanliga TV-kanaler.

På ett år sparar du enormt mycket pengar och du har alltid möjlighet att titta på din IPTV när du är på språng. Du kan ha både APP:ar i mobil, surfplatta, TV, PC och spelkonsoler.

Är det säkert att använda?

Det är det enda som vi skulle säga är lite av en nackdel med IP-TV, att det inte är helt säkert att använda den utan en VPN. Vi pratar trots allt om piratkopierad tv, vilket är helt olagligt. De senaste åren har det skett flera stora räder, framför allt i Europa, där många har fångats. Om du vill slippa betala 7 miljoner USD i böter, som vissa svenskar fick betala i skadestånd, så ska du köpa NordVPN. Det kommer att kosta dig ett par extra dollar i månaden, men då kan du sova gott på nätterna med vetskapen om att du inte riskerar att åka dit.

Hur snabbt kan jag komma åt kanalerna?

När du har köpt ditt abonnemang på en sida som MonsterIPTV.se (vi kan inte länka till dem) får du ett e-postmeddelande med din unika kod, som du sedan bara anger i appen, eller i din IPTV-box. Sedan börjar de sända kanalerna till den enheten, och du kan vanligtvis börja titta på alla kanaler inom bara några timmar.

Vilket VPN fungerar det bäst med?

Vi har testat en hel del olika VPN-tjänster tillsammans med IPTV, och vi har kommit fram till att NordVPN är den överlägset bästa tjänsten för detta ändamål. En mycket snabb och stabil VPN-tjänst krävs för att kunna kryptera live-tv. Och det är helt enkelt väldigt få tjänster som har ett så kraftfullt nätverk för det.

NordVPN är världens största VPN-leverantör och har nästan dubbelt så många servrar som tvåan, ExpressVPN. Men vi på VPNS tycker att ExpressVPN också fungerar bra för detta, men det är nog bara dessa två aktörer som vi har testat som faktiskt har fungerat utan eftersläpning.

Vilka enheter kan kontrolleras?

Vi berörde detta lite tidigare, och det fungerar på alla mobiltelefoner, smarta TV-apparater, datorer, spelkonsoler och surfplattor. Men jag kan nästan säga att det även fungerar på alla enheter med Android, Linux, MacOS och iOS. Sedan finns det även boxar som är specialdesignade för IPTV också.

Måste man ha en IPTV-box?

Vi skulle säga att det inte är ett måste, men det kommer att göra livet lättare för dig. Många försöker köra enbart via en app i början, men förr eller senare går de flesta över till en renodlad box. Det är helt enkelt lättare att navigera runt dem. Det är en engångskostnad på cirka 100 dollar, vilket vi tycker är värt det.

Hur förnyar du ditt abonnemang?

Du behöver bara gå till återförsäljaren du köpte den från och köpa en extra. Du får ett mail från dem när du köper för första gången, så du kan även svara via det efter ett år att du vill förnya ditt abonnemang ytterligare ett år.

Kan du se vilka kanaler som ingår innan du köper?

Vi kan inte tala för alla IPTV-tjänster där ute på marknaden, men vi vet att MonsterIPTV.se åtminstone visar vilka kanaler de. Så om du går in på deras hemsida kan du se deras kanalval där. Utöver det innehåller den också alla möjliga tv-serier som någonsin har skapats, och alla serier och filmer även från kända streamingtjänster som Netflix, HBO, Discover, Disney, Hulu och många, många fler.

I vilka länder kan IP-TV användas?

Det fina med IP-TV är att den inte har några som helst nationella gränser, och du kan titta på hela utbudet var du än är i världen. Du får också alla världens kanaler, så det är bokstavligen obegränsat. Det fungerar inte som andra tjänster som har GEO-block som är till för att förhindra det.

Hur många TV-kanaler kan jag titta på?

Normalt får du cirka 15 000 olika kanaler och vanligtvis ingår cirka 25 000 VOD (video on demand) kanaler. Kanalerna kommer från alla möjliga länder runt om i världen, så du kommer garanterat inte att missa några kanaler. Med VOD-kanalerna du får med en IPTV-tjänst kan du se filmer, serier och barnprogram.

Varför köpa IPTV?

IPTV är billigt, och det är mycket billigare än att köpa lagliga TV-kanaler. Du betalar cirka 10 USD i månaden, och sedan får du cirka 15 000 andra kanaler utöver de svenska. Om du jämför det med att köpa andra premiumkanaler sparar du cirka 100 USD i månaden. Många av kanalerna får du i ett paket kan du inte ens komma in i ditt eget land annars.

Hur många TV kanaler får jag med?

Normalt sett får man ca 10.000 olika kanaler, och oftast ingår ca 15.000 VOD (video on demand) kanaler. Kanalerna är från alla möjliga länder runt om i världen, så du kommer inte sakna några kanaler garanterat. Med det VOD kanalerna du får med i en IPTV tjänst, kan du se på filmer, serier och barnprogram.

Varför köper man IPTV?

IPTV är billigt, och det är ruggigt mycket billigare än att köpa lagliga TV kanaler. Du betalar ca 14 kr i månaden, och då får du med ca 10.000 andra kanaler utöver det svenska. Jämför du det med att köpa Cmore, Viasat och Dplay så sparar du ca 1000 kr i månaden. Många utav det kanaler du får med i ett paket, kan du inte ens få tag på i Sverige på annat vis.

Är det lagligt med IPTV?

Nej, IPTV är olagligt så det visslar om det. Senast någon blev tagen var två killar i Malmö, och dem fick över 70 miljoner i böter. Så det liknar i mångt och mycket som det var med Nedladdning i början av 2000 talet, fast nu med TV kanaler istället.

Hur använder du IPTV säkert med VPN?

För att använda IPTV säkert, så rekommenderar vi på VPNS att du använder dig utav en VPN tjänst. Den ser till att kryptera all den trafik som du använder på dina enheter, och ingen kommer kunna se vad gör på internet. Myndigheter kan helt enkelt inte se vad du  gör, så fort du skickar din data via en VPN-tunnel.

Vilken VPN ska man ha för IPTV?

När du ska välja en VPN till IPTV, så gäller det att du väljer en snabb VPN tjänst. Viktigt här är att tjänsten i fråga har VPN-servers i Sverige, annars riskerar du att få en väldigt slö uppkoppling. En hackande film eller fotbollsmatch är inget kul att titta på. Naturligtvis ska den också vara säker, vilket alla faktiskt inte.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vilken VPN rekommenderar vi till IP TV?

Vi tycker att du ska köpa en snabb och säker VPN till IPTV, och då är våran rekommendation att du väljer NordVPN. Det finns fler bra tjänster där ute, men sammantaget är NordVPN bäst och mest för pengarna. Tjänsten kostar dig ca 300 kr om året, vilket är väldigt billigt för en så bra tjänst. Se gärna både våran test av bästa VPN tjänsten, och vår artikel där vi jämför vpn tjänster.

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes