Webbplatsens överlägg

Använd VPN när du reser runt

Använd-VPN-när-du-reser-runt

Att resa runt är något som det flesta av oss älskar att göra, medans det för en del andra är ett nödvändigt ont i arbetet att göra. Men oavsett vilken kategori du tillhör så kan det vara bra att vara medveten om att det finns andra som älskar att vi reser runt så mycket, och det är hackare. Dem passar nämligen på att hacka sig in i din dator när du använder osäkra gratis wifi nätverk utomlands. Tack och lov så kan du med ett knapptryck på en VPN-klient skydda dig från att få din enhet hackad. I Denna artikel går vi igenom faror och lösningar du kan vidta för att minska risken för att få dina enheter hackade när du reser runt om i världen.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient
Läs också: Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN
Läs också: Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Risker med att resa runt

Det finns naturligtvis många fler risker när du reser runt än dem vi kommer att fokusera på i denna artikel, men det är dem digitala vi tycker är dem mest luriga att skydda sig emot. Dem syns nämligen ofta inte för ens lång tid efteråt ibland, och du har inga som helst chanser för upprättelse när det väl redan är för sent. Man kan säga att du står ensam i kampen om att inte få dina enheter hackade, bankkort tömda när du befinner på resa.

Läs också: Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel
Läs också: Upptäck besök darkweb darknet med dold ip-adress med en VPN
Läs också: Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Det som skapar denna möjligheten är att vi allt mera och mera arbetar digitalt via våra bärbara datorer och mobiler, och detta vet hackare också om. Så även om du bara snabbt ska gå in på Aftonbladet från stranden för att se vad som hänt hemma i Sverige, så kan det räcka för en hackare. Under det 5 minuter du är inne på ett osäkert nätverk så passar dem på att infektera din enhet med skadliga program.

Läs också: Använd dejting appen Tinder helt anonymt
Läs också: Ta dig runt all politisk censur som regeringar utövar på nätet
Läs också: Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen

Dessa hackerprogram ligger sedan i din enhet gömda, och ger den som ska hacka dig bakdörrar in i din enhet. Så även om du inte går in på internet förens du är hemma från resan igen, så är det redan för sent. Dem kommer nu näst gång du är online komma åt all din data, kreditkortsuppgifter och hemlig information. Detta kan dem sedan använda för att utpressa dig och ditt företag, och vi pratar inte några små belopp det handlar om.

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Använd VPN på resan

En VPN på resan är kanske den absolut bästa och billigaste försäkringen du kan skaffa dig, och det är något alla alltid skulle använda sig av när dem befinner sig i utlandet tycker vi på VPNS. Med en tjänst så som NordVPN kan du enkelt med endast ett knapptryck säkra hela din enhet. Själva tjänsterna är otroligt enkla att använda, men använder sig av krypteringsteknik som är otroligt svår att knäcka. Jämför VPN så kan du se att det naturligtvis finns olika bra och dåliga tjänster, men använder du bästa VPN så som NordVPN eller ExpressVPN, så kan du ligga och surfa på stranden hela resan utan att behöva oroa dig.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes