Webbplatsens överlägg

Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

39. Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige   

Prime Video är en Amazon utvecklad streaming tjänst för alla som gillar filmer, serier och barn program. Man kan i mångt och mycket säga att det är precis som Netflix, HBO och Hulu med flera. Precis som det andra streaming tjänsterna kostar tjänsten att använda, men tyvärr kan vi i Sverige inte se hela utbudet. Men skaffar du dig bara en VPN tjänst så kan du också se sådant som är enbart tänkt att Amerikanare ska kunna se.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Vad är Amazon Prime Video?

Vi har redan varit inne på det att Amazon Prime Video är precis samma typ utav streamingtjänst som det mer välkända konkurrenterna Netflix, HBO och några till. Naturligtvis har dem ett annat utbud, och vi skulle väll säga att dem inte har alls lika bra serier som det andra, men å andra sidan har dem fler filmer. Så vi tycker att Amazon Prime Video passar bättre till dig som gillar filmer än att sitta och titta på Serier.

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Varför kan inte du ifrån Sverige se det amerikanska utbudet på Amazon Prime

Den enkla anledningen till att du inte kan se på Amerikanska utbudet på Amazon Prime Video i Sverige är att dem använder något som kallas för GEO-blockering, och är ett sätt för dem att automatiskt avgöra vem som är amerikanare eller inte när dem besöker tjänsten. Ser dem att du har en svensk IP-adress när du besöker dem, så kommer du helt enkelt bli blockerad från delar av deras utbud av filmer och serier.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Så kan du se Amerikanska utbudet av Amazon Prime Video i Sverige med en VPN

Att kolla på Amerikanska serier och filmer från Amazon Prime Video i Sverige är väldigt enkelt fixat, och lösningen på dina problem kallas för VPNS. En VPN tjänst ser till att du går igenom en VPN-klient (VPN-tunnel) innan du besöker tjänsten, och när detta sker så får du en ny IP-adress. Allt du behöver göra är att skaffa dig bästa VPN tjänst som klarar av streamat innehåll. En sådan tjänst är bland annat NordVPN, men även ExpressVPN fungerar utmärkt till detta ändamål.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Vill du jämföra VPN var och en för sig, så kan du klicka på den länken. Där kan du själv utföra en jämförelse för att hitta den bäst lämpade VPN-tjänsten för Amazon Prime Video själv. Var dock noggrann med att inte köpa billigaste tjänsten, då dessa presterar därefter tyvärr. Men NordVPN är ett otroligt bra och billigt alternativ som vi starkt kan rekommendera alla för alla möjliga ändamål.

Läs också: Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands
Läs också: Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN
Läs också: Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes