Webbplatsens överlägg

Använd VPN-tunnel på tågstationen för säker uppkoppling

Använd-VPN-tunnel-på-tågstationen-för-säker-uppkoppling

Befinner du dig på tågstationen eller på tunnelbanan kan det vara lite si sådär med uppkoppling, och ibland har du ingen alls. Men som tur vad så erbjuder många tågstationer gratis Wifi för den som kunna surfa där, men det finns också några risker med att använda gratis hot spots. I denna artikel går vi igenom hur du kan använda denna typ av gratis nätverk på tågstationen, men då säkert med hjälp utav en VPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Varför behöver du en VPN på tågstationen

Man kan väll egentligen säga att endast du som ska koppla upp dig mot tågstations gratis wifi kommer behöva en VPN, då detta är den stora risken. Använder du ditt mobila nätverk är det inte lika stor risk att få sin enhet hackad av skurkar som befinner sig där. Men det är just det som är risken om du ska surfa på tågstationen att du kan ha otur att det befinner sig hackare där, som mer är gärna hackar sig in i din enhet.

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

När dem väl har gjort detta lägger dem snabbt in luriga små program som sedan låter dem att koppla upp sig mot din enhet, och i all hemlighet övervakar dem sedan vad du gör på din mobil eller dator. Ibland är dem också ute efter att sno kortuppgifter från din enhet, eller ännu värre om du använder en jobb dator med hemlig information. Detta kan i värsta fall sluta med utpressning på enorma belopp, och det är näst intill omöjligt att upptäcka om din enhet har blivit hackad förens det redan är för sent.

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Så skyddar du dig mot hackare med en VPN på tågstationen

Vi säger inte att du aldrig ska koppla upp dig mot tågstationens gratis wifi, men du ska göra det med försiktighet. Befinner du dig utomland är detta extra viktigt. Där finns det hela ligor som sitter hela dagarna på tågstationen och bara letar efter offer som dem kan ta och hacka. Men lösningen på detta problem heter VPN, och är en säkerhets tjänst som alla kan använda och nästan helt eliminera risken att få sina enheter hackade.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Detta är bästa VPN på tågstationen tycker vi

Det finns otroligt många olika VPNS nu förtiden som du kan välja på, men alla är helt enkelt inte lika bra. Om man tittar på dem som är gratis har det flera gånger avslöjats att dessa snarare har använts utav hackare för att få tillgång till din enhet, eller att dem säljer vidare information om dig till tredje part. Alltså i allt du försöker att undvika med att ha en VPN som ska skydda dig mot just detta.

Läs också: Kommentera helt anonymt på FlashBack Forum med en VPN

Vill man ta och jämföra VPN så kan det vara bra att kunna lite om VPN-tjänster innan man gör det, så man också vet vad det är man ska kolla på och jämföra. Vi har gjort det och kommit fram till att bästa VPN tjänst är NordVPN, och många andra tycker samma sak. NordVPN är den äldsta tjänsten av sitt slag, och har överlägset flest antal servrar du kan koppla upp dig emot. Men även en tjänst så som ExpressVPN eller PureVPN fungerar helt okey tycker vi. det viktiga är att du undviker gratis varianter, då det i slutändan kan kosta mer än vad det smakar.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes