Webbplatsens överlägg

Använd WhatsApp helt anonymt med en VPN

Använd-WhatsApp-helt-anonymt-med-en-VPN

WahtsApp är en väldigt välkänd app för dem som vill ringa och chatta, och den är väldigt bra tycker vi. det som däremot är mindre bar med den är att det är väldigt lätt för myndigheter att spåra upp dig via den, vilket vi på VPNS naturligtvis tycker är dumt. Så vi rekommenderar alla som ska använda sig utav en VPN-tjänst när man använder Whatsapp och vill vara anonym på nätet.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd dejting appen Tinder helt anonymt
Läs också: Ta dig runt all politisk censur som regeringar utövar på nätet
Läs också: Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen

Vad är WhatsApp?

WhatsApp är en utav det allra mest använda apparna för samtal och chatt i hela världen, och man har över 1 miljard nedladdningar i skrivande stund. Detta beror på att appen är gratis att använda, vilket har gjort att den används av många som ett alternativ till att betala för varje minut man pratar i ett vanligt samtal. Appen är också väldigt lätt att använda, och ju fler som har den ju fler skaffar den då alla deras vänner finns på den.

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Vi tycker att WhatsApp är en väldigt bra app som verkligen har fyllt en viktig funktion i samhället, och vi använder faktiskt själva dagligen. Så vi ger en stark rekommendation för att du ska ladda ned den, och i vart fall testa att använda den ett litet tag. Men du ska också ha i åtanke att du bör skydda dig från spionerande myndigheter och hackare när du använder WhatsApp, och använda dig utav en VPN så som NordVPN eller möjligtvis ExpressVPN.

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Varför ska man ha en VPN till WhatsApp?

WhatsApp är som vi tidigare varit inne på en kommunikationsapp i första hand, och detta är naturligtvis en väldigt intressant källa för information åt både hackare och myndigheter om dig och den du har en konversation med. Men den enkla lösningen på detta problem så att ingen kan se vad ni för för dialog via WhatsApp, är att skaffa sig till exempel NordVPN eller ExpressVPN. Båda dessa tjänster ser till att kryptera all din data in och ut från din telefon, så att ingen annan kan se vad ni faktiskt diskuterar om. 

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Det som händer är att all eran data, alltså även annan än bara WhatsApp datan kommer att automatiskt krypteras innan den når en mottagare. Denna kryptering är helt omöjlig för någon att hacka, vilket gör det omöjligt för nyfikna som vill snoka på dig att se vad du har för dig. Allt detta sker via en så kallad VPN-tunnel som man går igenom sin VPN-klient på sin VPN-app. Dessa appar har alla det stora VPN-tjänsterna som du kan ladda ned till både mobil och dator.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Vilken är bästa VPN för WhatsApp?

Att använda en både säker och snabb vpn är ett måste till WhatsApp, och då tycker vi att bästa VPN tjänsterna just nu är NordVPN och ExpressVPN. Så ska man jämföra VPN tjänst utav dessa två alternativ vilken som är bästa så hade vi ändå valt NordVPN då dem har flest antal VPN-servers, men skillnaden är minimal så båda två dessa tjänster är ett bra alternativ tycker vi.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes