Webbplatsens överlägg

Avast Secureline Recension

Avast-Secureline-hemsida-Recension

Vad är Avast Secureline ?

Avast Secureline är en vpn tjänst som skyddar dig mot nätverkshot, hackare och bedragare. En VPN skyddar dig också gentemot din internetleverantör. Det som händer är att din trafik kommer krypteras för att göra dig helt anonym på nätet. Detta sker genom en så kallad tunnel.

Såhär skriver de själva på sin sin hemsida:

Avast är ett av de största säkerhetsföretagen i världen som använder nästa generations teknologier mot cyberangrepp i realtid.överträffade hastigheter och gör vår artificiella intelligensmotor smartare och snabbare än någon annans.

Avast väljer att fokusera just på DIN säkerhet, men var uppmärksam om du tänkt använda dem när du t.ex. laddar ner.
Med Avast Secureline kan du komma åt innehåll som egentligen är blockerat för dig i det land du befinner dig. Du kan använda en VPN för att komma runt blockeringar på Netflix.
Du kan även ta en kik på deras hemsida om du inte hittar all information du söker i vår recension. Är Avast VPN inte något du föll för sedan kan du alltid kika in våran sida: Bästa VPN 

Är Avast Secure line säkert?

Avast Secure line är ju en VPN och hela syftet med den är att skydda dig på nätet. Det är dock så att alla VPN tjänster inte är varandra lika. Säkerheten skiljer lite åt och det kan vara bra att jämföra dem innan du bestämmer dig. Det är därför vi på VPNS valt att granska hela 50 stycken olika VPN krypterings sidor. 

Avast secureline är ungefär i mitten där vi rankar bästa VPN tjänsten.  Det hela hänger på vad du ska använda din VPN tjänst till. Vi har granskat dem både i att testa dem aktivt och läsa oss till information.  Avast VPN är ett bra val där du säkert kan komma förbi beoblockeringar. Du ska akta dig för att ladda ner med dem då det framgår tydligt på deras hemsida att du behöver kolla varje lands lagar och regler innan du ansluter. För oss innebär det att du inte går säker med att de skyddar dig om myndigheter begär ut information om dig. Vi hittar ingen information om att detta har hänt men vill ändå varna för det. De flesta VPN tjänster nämner inte detta.

Säker VPN mot intrång

Däremot är Avast VPN säkra mot hackare och sånt som kan göra det lätt att göra intrång på din enhet. De står inte för att du ska kunna göra olagliga saker på nätet. De vill kunna skydda din integritet online. 
Med Avast Secure line kan du skydda dig på flygplatser, restauranger och andra ställer du lätt blir utsatt. En hackare kommer lätt åt dig på öppna nätverk och här kan avast ge dig ett bra skydd.
Det gör att de har en bra VPN att erbjuda företag. Företag använder sig enbart av en VPN för att skydda sitt nätverk och skydda sina enheter. Är du ute efter en bra VPN som privat person rekommenderar vi storfräsaren NordVPN. Du kan läsa hela deras recension här.

Vad kostar Avast Secure line och finns det prova på månad?

Avast secureline har en av de billigaste tjänsterna vilket är bra. Det finns olika prenumerationer. Du kan välja mellan 1 månad, 2 år eller 3 år. Vi tycker att ett 6 månaders abonnemang saknas men det är också bra med långa prenumerationer för den nöjda kunden. Det skiljer inte mycket i pris mellan de olika VPN prenumerationerna. Snittet är 50 kronor i månaden.

Det finns även en prova på period som löper 7 dagar. Denna är helt kostnadsfri. Tar du och väljer detta så behövs det inte att registrera ett kreditkort.  De har också en 30 dagar pengarna tillbaka garanti.

Hur många servrar har Avast VPN?

Avast VPN har ett mindre utbud när det kommer till antal servrar och hur många länder du kan ansluta till. Detta är en viktig funktion för dig som kommer ansluta till andra länder. Detta kan du göra bland annat om du ska hitta billigare flygbiljetter, resor eller komma åt Amerikanska Netflix. Den stora anledningen till detta är hastigheten och uppkopplingen. Vi har ju nu konstaterat att Avast Secureline inte kan garantera din anonymitet mot myndigheter och annat vid nedladdning eller överskridning av geoblockeringar, så det har ingen större betydelse om du kommer hålla dig inom Sverige.

De skriver att det finns över 10.000 servrar hos dem men det hittar inte vi när v testar deras tjänst.

Totalt finns dem i 33 länder med enbart 1-3 servrar i varje land. (som vi kan se) Detta är ganska ovanligt och det brukar finnas betydligt mer. När vi granskar en VPN tjänst gör v det med åtanke åt allas intresse. Är du en utav de som enbart vill SKYDDA dina ENHETER och integritet online så är Avast secureline ett bra alternativ. Du kan tillexempel använda dem om du vill skydda bankkort & kreditkortuppgifter med en VPN.

Funkar Avast VPN till IPTV?

Avast Secure line fungerar att använda när du tittar på IPTV, men vi skulle inte rekommendera dem till detta. En VPN är väldigt bra att ha när du kollar på IPTV men välj en som inte loggar dina uppgifter. Helst av allt ska du välja en som du inte behöver uppge dina kortuppgifter till. Du kan läsa med här om hur du kan Använda en VPN för att kolla på IPTV.

Har Avast Secure Line bra hastighet?

För dig som befinner dig i Sverige och kommer använda mycket servrar runt omkring här så ör hastigheten bra. Det går att ansluta till andra länder utan större problem trots det lilla utbudet av servrar. Vi märker dock av lite seg uppkoppling när vi byter mellan länder som ligger en bit ifrån varandra. Det är en fungerande VPN tjänst men är hastighet och uppkoppling extra viktigt för dig? Läs då mer om våra andra VPN recensioner. 

Finns tjänsten på svenska?

De har sitt huvudkontor i Tjeckien och är alltså inte ett Svenskt företag. De har sina huvudkontor i Prag, London & Sillicon Valley. Sidan är dock översatt till MÅNGA olika språk. Detta är ett riktigt stort plus och det märks att Avast secure line används i många länder. Det är väldigt bra när du kan välja olika språk och det tyder på engagerat företag som vill nå ut till många kunder.

Har Avast Secure line en support om problem uppstår?

Ja det finns en bra support hos Avast secure line. Du kan kontakta dem både på telefon, mail och en chatt.
Det finns ingen som kan hjälpa dig på Svenska men klockren engelska. De driver en seriös VPN. 

Hur kommer jag igång?

Du behöver först bestämma dig hur lång VPN prenumeration du vill ha. Sedan betalar du och laddar ner deras app. Detta är samma om vill ha VPN till mobilen, eller VPN till dator.
Du kommer att få en egen inloggning att använda dig utav. När du är inne kommer du kunna välja vilket land du vill ansluta till och vilken server. Eftersom de är specialiserade på att just skydda dina enheter i hemmet rekommenderar vi att hålla dig på en närliggande server. Du behöver inte placera dig långt bort för att få skydd, du kan lika gärna vara ansluten i Sverige. Du kommer oavsett att få en ny IP-adress och skydda dig mot virus, spionprogram och annat.

Kan jag använda den för att ladda ner?

VI rekommenderar inte att använda Avast Secure Line VPN till nedladdning. De har inte startat sin VPN för att skydda dig om du ska göra olagliga saker på nätet, vilket nästan all nedladdning är. Är detta viktigt för dig så hänvisar vi dig till våra andra sidor där du kan jämföra VPN tjänster. 
Det finns bra alternativ för dig som vill använda en VPN i flera syften än enbart skyddet mot din integritet.

Har Avast Secure Line en kill switch?

Vi kan inte hitta denna funktion och det framgår inte på hemsidan.

Hur bra funkar avast secureline vpn i Sverige?

Avast Secure line fungerar utmärkt i Sverige för de funtioner de vill att du ska använda deras VPN till.
Ska du försöka ta dig förbi geoblockeringar i andra länder, använda dig av det för att se Amerikanska Netflix så kan uppladdningen bli seg. Det fungerar men ungefär hälften av gångerna märke vi av på uppladdning och hastighet. Väljer du en VPN server i Sverige så fungerar de utan anmärkning.  Sidan är översatt till Svenska trots att de inte är ett Svenskt företag vilket också gör deras hemsida väldigt användarvänlig.

Vad får Avast Secureline i slutbetyg?

Avast secure VPN har inte hamnat längst ner på vår VPN recension och inte heller högst upp. Säkerhetsmässigt har de är väldigt säker VPN när det kommer till dina enheter och din personliga säkerhet.  Vi kollar dock på vilka mer funktioner en VPN har för att få komma högt upp på listan. För oss är det viktigt att du kan nyttja din VPN precis så som du vill och endast de med de allra mesta funktionerna toppar listan. NordVPN och ExpressVPN är de som toppar om du är ute efter att också kunna ladda ner och fortfarande känna dig säker. Med dessa och flera andra VPN tjänster kan du även använda till att kolla på IPTV med.

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes