Webbplatsens överlägg

Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit med en VPN

Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit med en VPN

Black Hat SEO är en teknik utav sökmotoroptimering som används för att få andra att ranka dåligt, eller sig själv mycket bättre genom dopning kan man säga. Det kan sägas att det ofta handlar om så kallade länknätverk, eller att skicka dåliga länkar till andras hemsidor. Oavsett anledning till att utföra black hat SEO, så ska du alltid använda en VPN. Den ser till att du inte lämnar några spår efter dig, vilket är hela grunden i SEO arbete kan man säga.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

Vad är Black Hat SEO?

Black Hat SEO är inte typ av sökmotoroptimering som man inte får göra, eller som framför allt Google inte gillar att man utför. oftast så handlar detta om att man köper länkar till en utav sina hemsidor, så att man sedan rankar bra på den hemsidan. Detta är något som Google hatar, och du kan bli bestraffad för det. Så mycket utav Black hat SEO arbete går ut på att röja spår efter sig med till exempel VPNS. Man vill helt enkelt inte att Google ska kunna se att man har något fuffens för sig.

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

En annan väldigt vanlig, och minst lika känslig anledning till Blackhat SEO är att man förstör for andra. Ofta handlar det då om konkurrenter man ha, som man vill att dem ska ranka sämre. Detta är en metod som tyvärr en hel del pysslar med, då det får deras konkurrenters hemsidor att ranka dåligt, samtidigt som deras egna hemsida inte riskerar att bli bestraffad av Google för att dem själva har köpt länkar till sig. Som du säkert förstår så fungerar detta väldigt bra, och används av många fler än vad man tror. framför allt inom vissa nischer som är väldigt hög konkurrens på.

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Använda VPN för att dölja black hat SEO

Eftersom att Black hat SEO handlar mycket om att sopa upp sina spår efter sig, så kan VPN-tjänster används väldigt effektivt för detta. Med en VPN så som NordVPN eller ExpressVPN så lämnar du helt enkelt inga spår efter dig från första början, så du behöver inte sopa upp något så att säga. Det som dessa tjänster är väldigt duktiga på är just att se till att du förblir helt anonym när du är på internet. Och det är precis vad den som pysslar med Black hat SEO är ute efter också. ingen ska kunna se vad man håller på med, vare sig Google eller andra konkurrenter.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Vilken är bästa VPN för Black Hat SEO?

NordVPN är helt klart bästa VPN, även om du jämför VPN tjänster med likvärdigt pris. Vi tycker förvisso att även ExpressVPN har sina fördelar, men dem har mindre säkerhet och mindre antal VPN-servers tillgängliga att använda sig utav. Och du kommer behöva gått om olika VPN-tunnlar som du kan gå via när du pysslar med Black Hat SEO.

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes