Webbplatsens överlägg

Boka billigare flygbiljetter med en VPN

Boka-billigare-flygbiljetter-med-en-VPN

Är du sugen på att boka resa och beställa flygbiljetter via nätet billigt, så ska du veta om att bokningssajterna online har en del knep som dem tar till för att maximera sina vinster. I denna artikel visar vi dig vad dem gör för att pressa ut så många kronor som möjligt från dig, och vad du kan göra med en VPN för att boka billigare flygbiljetter.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Så fungerar bokningssajter på nätet

Bokningssajter ser till ytan ut att vara ganska enkla sajter med en liten sökruta som letar upp din drömresa, men under skalet döljer sig bland nätets mest avancerade hemsidor som idag är otroligt lönsamma för dem som äger dem. Det är nämligen sedan ganska lång tid tillbaka välkänt att dessa sajter köper data om sina besökare från tredjeparts leverantörer och tjänster, vilket ger dem en chans att veta ganska mycket om dig så fort du besöker dem.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Med denna information kan dem sedan ta reda på om du är en så kallad prisjägare som dem behöver visa ett pressat pris för, eller om du bara vill boka något utan att bråka om att få lägsta pris. Denna information använder dem för att avgöra om dem kan ta ett överpris på dig, eller om dem måste matcha en annans sajts pris för att få dig som kund.

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Hur du kan använda VPN för att boka billigare flygbiljetter

Nu när du har kunskap om hur dem försöker att läsa av dig och matcha din profil mot ett pris innan du ens hunnit blinka, så kanske du också förstår hur du ska slippa detta. Genom att använda en VPN så som NordVPN, ExpressVPN och flera andra tjänster, så kan du kryptera din information om dig innan du besöker bokningssajten. Detta gör att dem har inte den blekaste aning om vem du är när du kommer in på deras sajt, och blir då tvungna att erbjuda lägsta pris, då det annars är risk att du tycker dem är för dyra och går vidare till en annan sajt.

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

Detta har nämligen testats av många Youtubers där man jämfört att besöka samma sajt med synlig uppkoppling, och en med dold. Det har varit väldigt tydligt att den med en VPN alltid får ett lägre pris, än dem som dem har kunnat försöka matcha mot en prispunkt. Lika dant fungerar det när du ska boka bilar och hotell.

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Vilken VPN-klient är bäst för att boka flygbiljetter med

I vår VPN jämförelse så hade vi naturligtvis några favoriter, där bland annat NordVPN vann priset för bästa VPN. Men vi tycker att även en tjänst så som PureVPN med flera fungerar bra för detta ändamål. Men egentligen finns det ingen anledning att välja någon annan tjänst än vinnaren utav bäst i test av VPN, så ta den tycker vi.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes