Webbplatsens överlägg

Boosta dina views på sociala plattformar med en VPN

Boosta dina views på sociala plattformar med en VPN

Boosta eller öka antalet views på dina sociala plattformar med hjälp utav en bra VPN tjänst utan att åka dit på det. Vi på VPNS har satt ihop en hel guide som visar er hur ni kan få fler visningar på era sociala konton med hjälp utav VPN-tjänster.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad menas med Views på sociala plattformar?

Med Views på sociala plattformar menar man antalet visningar för en video, post eller liknande på just den plattformen. På det absolut flesta sociala plattformarna så räknar man nämligen antalet views, och ofta visas också detta för besökarna. Så detta är inte på något vi någon dold statistik som enbart techjättar sitter och ruvar på själva.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Varför är det viktigt att få många visningar/views?

Antalet visningar / views en post eller liknande har används allt som oftast som ett verktyg för att bedöma hur populär en post eller video är. Det sociala plattformarnas algoritmer vill nämligen väldigt gärna helst av allt bara promota populära saker, så att besökarna på deras plattform stannar kvar så länge som möjligt.

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Och eftersom att detta är ett så viktigt instrument för dem att se hur bra/populär en post är, så ligger det också i skaparnas intresse att ha uppladdningar som har så mycket views som bara möjligt. Det i sin tur gör att dina post kommer att mer frekvent visas för andra användare, vilket i sin tur gör att du får ännu fler views. 

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

I slutändan så handlar detta om dina möjligheter till att tjäna pengar på dina inlägg, och det är något som det flesta vill göra. Så våran rekommendation är att du antigen köper views, eller boostar dem själv med hjälp utav en VPN så som NordVPN.

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Så kan du använda en VPN för att få fler visningar

Det lättaste sättet att få fler visningar med hjälp utav en VPN tjänst så som ExpressVPN eller NordVPN, är att du byter IP-adress hela tiden och uppdaterar din post/video gång på gång. Detta kan du också automatisera, och du kommer snabbt se hur dina antal visningar skjuter i höjden. Redan efter ett litet tag så kommer den sociala plattformen tycka att din video/post verkar populär, så dem kommer promota den ännu mera åt dig.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vilken är bästa VPN tjänsten för fler views?

Vi tycker att bästa VPN som du kan använda för att få fler views och visningar är ExpressVPN eller NordVPN. Av dessa tjänsterna så kan man jämföra VPN tjänsterna, och du kommer inte märka någon större skillnad på dem. Båda kostar ungefär lika mycket också, så du kan ta den som du tycker verkar bäst av dem helt enkelt!

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes