Webbplatsens överlägg

Byt din IP-Adress när du känner för det med en VPN

Byt din IP-Adress när du känner för det med en VPN

IP-Adress kan sägas vara din enhets digitala adress som du lämnar ifrån dig varje gång du besöker en hemsida. Och det finns både bra anledningar och en del i kriminellt syfte att byta IP-adress så ingen kan se att du är du. I Denna artikel visar vi dig hur du gör detta på lättaste vis med hjälp utav en VPN tjänst. Allt du behöver göra är att ladda ned en VPN-app, och sedan kan du ändra din IP-adress med ett knapptryck.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Vad är en IP adress?

I den digitala världen kan man som sagt vad inte ha fysiska adresser, men vi måste ändå kunna hitta till olika nätverk, hemsidor och enheter ändå. Då använder man sig utav det som kalla för IP-adress som fungerar precis som våra vanliga adress i den verkliga världen. Dessa adresser består utav enbart siffror, då dem helt enkelt inte kan innehålla bokstäver. Länder använder olika bokstäver, vilket hade gjort det omöjligt för någon från Sverige att besöka en hemsida från kina om adresserna bestod utav kina tecken.

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

Så använder en VPN för att andra din IP-adress

Genom att använda dig av en VPN-tunnel så går du först igenom en VPN-server innan du fortsätter vidare till det som du vill besöka. När du anländer till en VPN-klient så ändrar dem per automatik din IP-adress så du får en ny, och ingen kan sedan se din gamla adress. Detta är ett väldig enkelt och säkert sätt att dölja din identitet, vilket många gånger finns goda skäl till att göra på nätet.

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Vilken VPN är bäst på att ändra IP-adress

Vi tycker att bästa VPN tjänsten är en som heter NordVPN, då dem har flest VPN-anslutningar och du får på så vis tillgång till flest olika IP-adresser. NordVPN kör också som ända tjänsten en standard som kallas för dubbel-vpn som gör det helt enkelt dubbelt så säkert att använda deras VPN. det finns andra bra och billiga VPN-tjänster så som ExpressVPN och PureVPN. Vill du själv jämföra VPN så kan du göra det via länken där du hittar en hel lista på alla VPN-tjänsterna som vi har jämfört.

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Så kan du se din IP-adress?

Det finns gott om tjänster på nätet som du kan besöka som visar dig vad du har för närvarande ip-adress när du besöker dem. Detta kan framför allt vara ett bra verktyg om du vill vara säker på att din IP-adress verkligen har förändrats innan du ska använda den till något skumt.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes