Webbplatsens överlägg

CyberGhost Recension

CyberGhost-hemsida-Recension

Vad är CyberGhost?

CyberGhost är en VPN som du kan skaffa när du vill dölja din aktivitet på nätet. En VPN gör betydligt mycket mer än så och vi listar några exempel nedan.

CyberGhost har funnits i 15 år och är en av de aktörer på marknaden som funnit med ett tag.
Det finns de som är större och starkare, du hittar dem under bästa VPN tjänsten.

Är CyberGhost VPN säkert?

Det är alltid en av de större frågorna när det kommer till en VPN. Vilken är säkrast, vilken har mest funktioner och så vidare. Vi på VPNS ställde oss samma fråga och valde därför att gå igenom de störta och vanligaste VPN tjänsterna vi använder i Sverige.

Lite beroende på varför du skaffar en VPN så är det olika faktorer du behöver kolla på. CyberGhost har bra teknik som gör dem säkra mot hackare och intrång. De använder sig utav den senaste teknologin och har de senaste åren uppdaterat detta kontinuerligt. CyberGhost är användarvänligt för både Windows, Mac, iOS, Linux, Firefox och massa fler.

Vad kostar CyberGhost och finns det prova på månad?

CyberGhost VPN har flera olika alternativ. De finns de siterna som erbjuder endast 2 prenumerationer vilket gör cyber ghost lite mera attraktiv. Det finns faktiskt en 45 dagars prova på period vilket också är bättre än många andra siter. De flesta använder sig utav en 7 eller 30 dagars period. Vissa har ingen alls.

Bestämmer du dig sedan för att köpa en prenumeration utav CyberGhost så kan du välja mellan nedan val:

  1. 1 månad för 120 kr i månaden.
  2. 1 år för 40 kronor i månaden.
  3. 3 år för 30 kronor i månaden.
  4. 3 år (och just nu 3 månader GRATIS) 20 kronor i månaden.

Hur många servrar har CyberGhost?

CyberGhost finns i 90 olika länder med 112 platser. Det är bra när man kan ha många servrar till VPN. Det gör att du kommer kunna surfa snabbare och även byta mellan de olika länderna snabbare. Glöm inte att det även spelar in hur snabbt internet du själv sitter på, men många gånger kan en VPN göra hastigheten bättre. 
Vi har ju testat cyberghost vpn för att kunna skriva denna recension och upplevde inte så stor skillnad alls. Det finns totalt 6830 servrar vilket Borde ha gett oss en tydligt snabbare hastighet. Men av någon anledning blev det inte det. ‘

Vet du redan nu att du söker efter en Snabb och kvick VPN krypterings sida med fler servrar rekommenderar vi vår Bästa VPN NordVPN eller ExpressVPN. 

Funkar CyberGhost till IPTV?

CyberGhost fungerar att koppla upp till en IPTV. I det skyddande perspektiv kommer de att skydda dig mot myndigheter. Dessvärre upplevde vi lite störningar när vi testade deras tjänst. Vi kom åt innehållet och det laggade ingenting, dock var uppkopplingen dålig. Det tog lång tid att starta. Vill du veta med om VPN till IPTV?
Se här hur du använder en VPN till iPTV. 

Funkar det på netflix eller svtplay?

Du kan använda en VPN för att komma åt Netflix i andra länder. 
Amerikanska Nexflix är duktiga på att dölja innehåll för oss i Sverige och andra länder på grund av upphovsrätt.
Använder du dig utav en VPN så luras du med att byta IP-adress och får det se ut som du befinner dig i det land du vill komma åt innehåll i. GhostVPN fungerade att ansluta till Netflix. Dessvärre upplevde vi samma sak som när vi testade till IPTV. Uppkopplingen gick trögt. Du kan jämföra VPN tjänster här för att hitta en som fungerar bättre.

Åker du utomlands och vill komma åt Svenska innehåll fungerar det lika bra. Svtplay är också skyddat så du inte egentligen ska komma åt det från andra länder.

Har CyberGhost Vpn en bra hastighet?

Hastigheten har vi inte något att anmärka på. Vi märker inte en förbättring som man kan göra med de VPN tjänsterna som är något starkare, men inte heller går det långsamt. Det kan det göra med de VPN tjänster som vi rankar längst ner i vår lista.

Finns tjänsten på svenska?

GhostVPN finns på Svenska men inte i deras app. Hemsidan översätts men inte appen alltså. Kan du Engelska så är detta inte ett problem då Engelskan är välskriven. Det kan förekomma några felstavningar när du ska läsa på Svenska på hemsidan, men inte något man stör sig på.  Deras hemsida är väldigt användarvänlig och det finns jätte mycket bra information och guider till VPN.

Hur många enheter kan jag koppla upp?

Totalt kan du koppla upp 7 enheter. Vi testade att koppla upp oss mot 7 stycken samtidigt för att säkerställa att det gick. Det fungerade som det skulle. Det här är också ett problem som vi har märkt av när du testat olika VPN leverantörer. CyberGhost håller vad de lovar i denna fråga. Ska du ut och resa kan du alltså skydda alla dina enheter eller din familjs enheter på tillexempel flygplatsen.

Har CyberGhost VPN en support om problem uppstår?

Det finns en chatt på deras hemsida. Det går att få tag i dem där men det kan ta lite tid. VI hittar inte ett fungerande telefonnummer.

Hur kommer jag igång?

Köpa VPN? Då väljer du vilken prenumeration du vill ha. Betalar, skaffar ett användarkonto och laddar ned deras
VPN-app. När du har loggat in är det bara att välja vilket land du vill befinna dig i och välja en server. Du kan se hur många som är anslutna till samma server. Detta är en bra funktion så du kan ta en med mindre folk på. Detta har också betydelse om du vill att hastigheten ska bli bättre.

Vilka betalningsmöjligheter finns?

På CyberGhost VPN kan du betala med följande alternativ:

  • Visa/Mastercard (kontokort)
  • Paypal
  • Bitcoin

Det är bra betalningsalternativ men vill du verkligen säkerställa att du döljer dig från myndigheter? Betala på med bitcoin. Det gör det svårt även för cuberghost vpn att ge ut information om dig.

Kan jag använda den för att ladda ner?

Du kan absolut använda Cyberghostvpn till att ladda ner. Vi kan inte hitta att de någonsin har lämnat ut information. Följ tipset ovan för att vara säker. Det kan vara lite luddigheter i deras avtal. Ska du ha en VPN för att ladda ner rekommenderar vi ändå en starkare vpn tjänst.  Läs gärna vår recension om NordVPN så kommer du att märka skillnad på varför.

Hur bra funkar CyberGhost i Sverige?

CyberGhost fungerar bra i Sverige. Det finns många servrar som är i närheten av oss som stärker vår upplevelse. Det är en helt fungerande VPN trots att de inte är ett Svenskt företag. De som verkligen är måna om våran personliga integritet online sätter gärna sitt företag i Panama. CyberGhost befinner sig i Rumänien. Inte heller ett jätte kul land för Svenska myndigheter att kontakta. Hade deras app även funnits på Svenska hade du hamnat några snäpp upp i våran lista.

Vad får CyberGhost i slutbetyg?

CyberGhost får ett helt okej utav oss i slutbetyg. De fungerar som man förväntar sig utav en VPN men har inte det där lilla extra. Vi har höga krav på VPN gällande kryptering, säkerhet och användarvänlighet för att du ska hamna högt upp i våran lista. De funktioner som finns fungerar ändå och vi kan tycka att det är en bra VPN till en nybörjare. Du borde börja med 1 månads prenumeration för att sedan avancera när du lärt dig hur du kan använda dig utav en VPN.

Läs mer här om massa olika saker som kan vara bra att veta du kan göra med en VPN på våran sida. Du kan klicka direkt här för att läsa mer om detta på VPNS. 

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes