Webbplatsens överlägg

Delta i tävlingar flera gånger med en VPN

Delta i tävlingar flera gånger med en VPN

Tillhör du dem som gillar att delta i olika tävlingar på nätet, och vill ha större chans att vinna? Då ska du läsa denna artikel som visar dig hur du kan vara med flera gånger i samma tävling online, med hjälp utav en VPN tjänst. Med denna enkla metod kan du öka dina chanser att vinna med flera hundra procent i varje tävling du deltar i på nätet.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är en tävling online?

En tävling online är till skillnad från tävlingar om olika produkter som du kan hitta i din matbutik, endast tävlingar på internet. Oftast så handlar det om att man bara ska fylla i ett formulär, sedan är man med och tävlar om fina vinster. I vissa fall kan det också handla om tävlingar via en sociala plattform så som Facebook, Instagram eller liknande. Då behöver du oftast inte fylla i något alls, utan behöver för det mesta bara gilla en sida eller dela ett inlägg.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Men alla gillar inte att visa att men systematiskt deltar i massa olika tävlingar på nätet, och då är det tävlingarna via sociala medier inget för dem. Lättast då är att man deltar i någon form av tävling direkt via en hemsida, som inte delar med sig utav information om att du deltagit i en tävling för andra.

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Vart hittar jag tävlingar på nätet

Absolut lättaste sättet att hitta tävlingar på nätet är att söka efter det på Google, eller gå med en hemsida som listar alla aktuella tävlingar just nu. Det finns gott om denna typen av sajter som listar olika tävlingar, och dem brukar alltid vara gratis. Så det är ett bra tips om du inte vill vara med på tävlingar via sociala medier.

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Men kan du däremot också tänka dig att delta i tävlingar som finns på sociala medier, så är dem betydligt fler. Många små lokala företag i din stad vill gärna också köra tävlingar, och dem har inte alltid en egen hemsida. Då brukar dem bara dela med sig utav tävlingsinformation via sin Facebook-sida, eller Instgram profil. Dessa tävlingar får man hålla lite mer utkik efter själv, men dem finns det gott om.

Läs också: Tjäna pengar på lite fuffens sätt med en VPN
Läs också: Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se
Läs också: Spionera på dina konkurrenter helt anonymt

Så kan du använda en VPN för att vinna fler tävlingar

Om du vill delta i samma tävling flera gånger, så ska du använda dig utav en VPN. Det är ju som så att oftast så tillåter dem bara dig att delta max en gång, och då har du väldigt liten chans att vinna några priser. Men om du bara deltar i samma tävling 2 gånger istället för 1 gång, så har du direkt ökat dina chanser att vinna med hela 100%.

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Så ju fler gånger du anmäler ditt intresse till en tävling, ju större chans har du också att vinna i slutändan. VPN tjänster så som NordVPN och ExpressVPN dölje din IP-adress när du besöker tävlings organisatörens hemsida, och du kan nu vara med och tävla mer en bara en gång.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Var noga dock med att anmäla dig till tävlingen i ett namn på någon annan du har pratat med, och fått ett OK från dem att du kan använda deras namn för att delta i tävlingen. Sedan är det bara att slå på din VPN så att den döljer din IP adress.

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Vilken VPN är bästa om man vill delta i många tävlingar?

Vi tycker att NordVPN är bästa VPN tjänst för dem som vill delta i samma tävling flera gånger, men det fungerar också bra med ExpressVPN. Båda dessa tjänsterna har vi själva testat och tycker dem är väldigt bra. Tar man och jämför VPN tjänster i samma prisklass som dessa två, så är dem mycket bättre än sina konkurrenter.

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes