Webbplatsens överlägg

Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis med en VPN

Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis med en VPN

Majestic är en otroligt populär tjänst för den som vill ta reda på vilken länkstruktur man har till sin hemsida, eller vad dina konkurrenter har för backlinks till sin hemsida. Tyvärr så får du bara 2 sökningar om dagen gratis från Majestic, sedan måste du köpa en plan av dem, och dessa kostar en hel del. Men med en VPN så kan du söka på hur mycket du vill genom att du döljer din identitet. I denna artikel visar vi just detta hur du ska gå tillväga för att använd Majestic gratis.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Vad är Majestic?

Majestic är en hemsida som du kan besöka och skriva in en hemsidas URL adress, och då får du fram massa information om den sidan. Det som det flesta vill ha för information är vad hemsidan har för backlinks (in länkar) till sig, då dessa är väldigt viktiga för din hemsidas ranking. Och det är just det som Majestic är väldigt duktiga på att hitta, och presenterar på ett väldigt lättöverskådligt sätt på hemsidan.

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Hur många hemsidor kan du kolla av om dagen?

Antalet hemsidor du kan kolla av om dagen vad dem har för backlinks är endast begränsat på gratis sökningarna, men betalar du så kan du söka på hur mycket du vill. Dock kostar det naturligtvis en hel del för att få tillgång till hur många sökningar som helst. I skrivande stund så får du endast 2 sökningar gratis varje dag, och en betalplan kostar dig över tusenlappen i månaden för Majestic.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Få fler gratis sök på Majestic med en VPN

Tillhör du dem som inte vill betala för Majestic, eller nöjer dig med endast 2 gratis sökningar om dagen på Majstic? Ja då ska du skaffa din en VPN-klient så som NordVPN, då dessa gör det möjligt för dig att söka på hur många gånger du vill på Majestic. En VPN-service så som NordVPN, ExpressVPN och PureVPN kostar ca 25 kr i månaden, beroende lite på hur långt abonnemang du väljer att köpa.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Bästa VPN för pengarna detta året är NordVPN tycker vi, men vill du jämföra VPN tjänster helt själv så kan du göra det på våran jämförelse sida. Där hittar du alla information som du kan behöva för att hitta bäst VPN för just Majestic.

Läs också: Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands
Läs också: Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN
Läs också: Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes