Webbplatsens överlägg

Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play med en VPN

Få fler nedladdningar & bettre betyg Google Play med en VPN

Har du gjort en egen APP som du skulle vilja att den får fler nedladdningar på en tjänst så som Google Play, så finns det ett fult sätt att fixa detta. Vi visar dig i denna artikel hur du kan boosta din nedladdningar av din app genom att använda dig utav en VPN för att lura Google Play.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är Google Play?

Google Play är precis samma sak som App Store från Apple, fast för appar du kan ladda ned till Android telefoner och enheter. Dessa kan vara både gratis eller kosta pengar, det är skaparen av appen som väljer om appen i fråga ska kosta. Men du hitar alla dessa appar på Google Play för nedladdning till din telefon.

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Varför vill man ha många nedladdningar på Google Play?

Google Play fungerar ganska likt sociala medier så som Instagam, Twitter, Facebook och Youtube. Man får helt enkelt mer exponering ju populärare App man har, och detta mäter dem dels via hur många nedladdningar en app har. Så genom att få fler nedladdningar så verkar din app också vara mer populär, vilket kommer att göra att den syns fr ännu fler som laddar ned den.

Läs också: Använd VPN-tunnel på tågstationen för säker uppkoppling
Läs också: Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN
Läs också: Skydda dig mot dataintrång med hjälp av en VPN-server i mellan

Så man kan enkelt säga att om du lyckas få fler nedladdningar av din app på Google play, så kommer det leda till att du får ännu fler. Och detta är som du märker en rundgång i, vilket betyder att du måste bara få start på hjulet, så snurrar det av sig själv så att säga. Och det är precis den delen som du kan ta hand om helt själv.

Läs också: Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data
Läs också: Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen med en VPN
Läs också: Lyssna på SR ”Sveriges Radio” från hela världen med en VPN-tjänst

Genom att ladda ned din egna app gång på gång på samma enhet, så får du det hela att se ut som att din app är mer populär för Google play än vad den kanske egentligen är. Men för att det ska fungera så får Google helt enkelt inte fatta att du är den som ladar ner appen gång på gång.

Läs också: Boka billigare hotell med en VPN-anslutning
Läs också: Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen med VPN
Läs också: Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

För detta så kommer du behöva en VPN tjänst, som döljer din identitet. På det viset kan dem inte se att det är du som gör om samma procedur gång på gång. Vi tycker det är det överlägset enklaste sättet att få lite spin på nedladdningar av en app i början, och det kostar dig bara ca 25 kr i månaden med en VPN så som NordVPN eller ExpressVPN.

Läs också: Ranka bättre ”manipulera” sökresultaten på Google med hjälp av en VPN
Läs också: Lura Pokémon GO att du befinner dig på andra platser med en VPN-service
Läs också: Byt din IP-Adress när du känner för det med en VPN

Få bättre betyg på din app på Google Play

Något annat du också kan göra med hjälp utav en VPN för att boosta din appa på Google Play, är att lägga falska betyg och kommentarer. Detta gör du enklast genom att gång på gång ominstallera din mobil, och sedan bara byta IP-adress via din VPN-app. På så vis kan du lägga betyg gång på gång.

Vilken är bästa VPN tjänsten för Google Play?

Vi tycker att bästa VPN tjänsten för att ladda ned din egna app gång på gång på Google Play är helt klart NordVPN eller ExpressVPN. Båda tjänsterna har visat sig vara väldigt pålitliga, och dem håller er anonym hela tiden. Dem är också väldigt enkla att använda, och allt du behöver göra är att ladda ned deras app.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes