Webbplatsens överlägg

Få massa gratis saker med en VPN-anslutning

Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Gratis saker på nätet finns det gott om, och detta är något som många redan flitigt utnyttjar till sin fördel. Oftast handlar det kanske inte om så värdefulla saker som man får gratis online, men ibland räcker en liten gåva. I denna artikel går vi igen hur du får massa free stuff på internet med hjälp utav en VPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad menas med gratis saker?

När man pratar om gratis saker online så menar man oftast saker så som gratis test, och andra typer utav varuprover som man kan få testa kostnadsfritt. Ofta finns det dock någon liten hållhake för att det inte ska kosta dig något, men allt som oftast så handlar det om mindre motprestationer från dig.

Läs också: Använd VPN-tunnel på tågstationen för säker uppkoppling
Läs också: Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN
Läs också: Skydda dig mot dataintrång med hjälp av en VPN-server i mellan

Exempel på sådana motprestationer kan till exempel vara att du ska skriva en recension om en viss produkt, och oftast då en produkt du har fått som en gratis-testversion. I andra fall kan det handla om att du går med på att dela med dig av dina uppgifter till andra företag, som sedan kanske försöker sälja på dig liknande produkter som det som du just fått gratis.

Läs också: Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data
Läs också: Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen med en VPN
Läs också: Lyssna på SR ”Sveriges Radio” från hela världen med en VPN-tjänst

Vad är det för gratis prylar man kan få?

Vi ska helt ärligt säga att vi inte själva är super bevandrade i detta området, men vi har hört om folk som fått alla möjliga prylar gratis. Det kan handla om allt ifrån att man får testa på en gratis version av en programvara/tjänst under en begränsad tid, men också andra typer av fysiska gratis prylar.

Läs också: Boka billigare hotell med en VPN-anslutning
Läs också: Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen med VPN
Läs också: Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

Exempel på detta är bland annat NordVPN som erbjuder sina kunder att testa deras VPNS tjänst kostnadsfritt utan risk, andra typer utav tjänster som du kan få testa gratis är bland annat IPTV tjänster. Då handlar det oftast förvisso om någon dag gratisperiod, men det är ju alltid något.

Läs också: Ranka bättre ”manipulera” sökresultaten på Google med hjälp av en VPN
Läs också: Lura Pokémon GO att du befinner dig på andra platser med en VPN-service
Läs också: Byt din IP-Adress när du känner för det med en VPN

För tjejer så finns det faktiskt ganska mycket smink man kan få hemskickat i olika typer utav varutest. Naturligtvis handlar det oftast om väldigt små flaskor med precis lagom mäng innehåll, för att tjejen ifråga ska börja gilla produkten och sedan själv köpa den riktiga parfymen eller vad det nu än kan handla om.

Läs också: Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst
Läs också: Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster
Läs också: Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

Varför ger någon bort saker helt gratis?

Företag som ger bort saker helt gratis är naturligtvis inte korkade, utan har räknat på vad det kostar dem att ge bort dem. I deras kalkyl har dem också med hur många det tror kommer att konverteras till faktiska kunder, och då börjar dem helt plötsligt istället att tjäna pengar på det som dem har gett bort.

Läs också: Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel
Läs också: Skaffa fler följare på Instagram med hjälp av en VPN
Läs också: Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

Så för dem handlar det faktiskt mest om reklam, och denna typ av reklam är mycket mer effektiv än vad många förstår. Få saker är så effektiva som att sätta en produkt i någons hand, då förvandlas många snabbt till “Gollum” från Sagan Om Ringen. Det är ett väldigt enkelt sätt att få kunder att börja gilla företaget ifråga, då dem också blir glada över att dem fått gratis saker av dem.

Läs också: Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient
Läs också: Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN
Läs också: Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Kan man få saker flera gånger?

För det mesta så har det flesta hemsidorna spärrar som är till för att hindra människor från att få saker flera gånger, men vist går detta att sig runt. Tjänsternas hemsidor känner oftast av din IP-adress, och kan på så viss avgöra om du är en återkommande kund som vill ha mera gratis, eller om du faktiskt är en helt ny person som dem kan ge bort sina tjänster och produkter till.

Läs också: Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel
Läs också: Upptäck besök darkweb darknet med dold ip-adress med en VPN
Läs också: Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Kan man verkligen lita på att det är helt kostnadsfritt?

För det allra mesta så kan du faktiskt lita på att det du klickar hem som något “gratis”, faktiskt också är helt kostnadsfritt. Behöver du däremot betala för fraktavgifter eller andra typer av avgifter, så skall detta inte räknas som någon gratis produkt. Då bör du höra av dig till vederbörande företag och påpeka detta, så kommer dem garanterat att skicka ut produkten ifråga helt gratis till dig i vart fall.

Läs också: Använd dejting appen Tinder helt anonymt
Läs också: Ta dig runt all politisk censur som regeringar utövar på nätet
Läs också: Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen

Men var alltid noga att läsa det finstilta, och framför allt köpvillkor innan du beställer hem någon. Ibland är företagen luriga och försöker slinka med någon form av abonnemang, som börjar träda i kraft i samma sekund som din gratis testperiod är över. Vi har även hört talas om företag som bluffat med att skicka faktura för “ej tillbaka skickade produkter”, som dem har lyckats att snirkla med i villkoren att du i praktiken bara får låna produkten en tid. 

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Men framför allt så använd vanligt sunt förnuft, verkar något för bra för att vara sant, så är det också troligtvis. Allt som glimmar är inte guld, så ta det lugnt och sansat när du sätter igång att klicka hem gratis prylar på nätet.

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Vart kan jag hitta gratis saker på nätet?

Det finns gott som hemsidor som du kan hitta på Google som erbjuder gratis saker på nätet, och det är inte längre bort än en enkel sökning. I vissa fall kan du även testa att söka på “Free stuff”, så får du upp alla engelska resultat med gratis prylar online och gratis programvara på nätet.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Så kan du använda en VPN för att få mera free stuff online!

Vill du ha mera free stuff på nätet så kan du skaffa dig en VPN-tjänst, så hjälper den till att dölja din identitet när du besöker gratis-hemsidor. För detta ändamål fungerar både NordVPN, men också ExpressVPN. Båda två har kul nog också gratis testperioder som du kan testa deras tjänst, så passa på att testa Nord VPN och ExpressVPN när dem ändå är helt gratis.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes