Webbplatsens överlägg

FastestVPN Recension

FastestVPN-hemsida-Recension

Vad är FastestVPN?

Fastest VPN är en aktör på marknaden som hjälper dig skydda dina enheter och integritet på nätet. Hackers har det alldeles för lätt att ta sig in i din dator eller telefon idag. Du har säkert hört talas om att flygplatser kan vara en osäker plats att ansluta till Wi-fi. Det stämmer men detsamma gäller på restaurang, hotell eller kiosker. Vart som helst som du ansluter till ett öppet nätverk kommer du vara oskyddad.

Fastest-vpn är en mellanmjölk aktör på marknaden enligt oss. De är inte med bland de största aktörerna så som NordVPN eller ExpressVPN. Men de är inte heller med längst ner på listan.
Fastest VPN har grunderna för att skydda dig online. Du ansluter till en krypterad tunnel som blandar din IP-adress med massa andra, och tilldelar dig sedan en ny. På detta sätt är det näst intill omöjligt att komma åt dig. Det gäller för både myndigheter så som hackare.

Att vi skriver näst intill är för att vissa VPN-tjänster inte är lika bra som andra. I denna kommer vi gå igenom för och nackdelar med Fastest VPN. Känner du redan nu att du inte vill riskera något alls kan du direkt titta VPNS recensioner på NordVPN, ExpressVPN eller RusVPN. 

Är FastestVPN säkert?

Fastest VPN kör med en rätt så avancerad kryptering vilket gör det relativt säkra bara där. De har ett system om några utav de största aktörerna på marknaden har. Det som sjunker ner dem på vår lista gällande säkerhet trots denna metod är – antalet servrar.

Ju fler servrar och länder du kan ansluta till, ju svårare blir det att kunna hitta dig för i alla fall myndigheterna.
Det finns mer IP-adresser som blandas runt och du kan byta plats mer intensivt.
Ju fler servrar som finns gör också att hastigheten går snabbare. För många på samma server kan sakta ner din internethastighet. Det är också en anledning till varför vi valt att inte ha Fastest VPN högre upp i vår lista.  Väljer man ett namn som de har gjort kommer kunder att förvänta sig med. Nu är vi på VPNS väldigt kräsna när vi rankar, så det betyder inte att dem inte är dugliga till normalt bruk. För dig som enbart söker skydd av dina enheter i hemmet eller på offentliga platser så kommer fastest vpn att ge dig det skyddet du behöver.

Vad kostar fastest VPN och finns det prova på månad?

Fastest-VPN erbjuder inte en gratis testa på månad. Det finns dock en 15 dagars pengarna tillbaka garanti.
Efter detta finns det 3 val du kan välja.
1 måndag för ca 100:- i månaden.
1 år för ca 25 :- i månaden eller 3 års prenumeration för bara cirka 15 kr i månaden.
Detta gör dem till en av de billigaste aktörerna av VPN tjänster på marknaden och flyttar dem högre upp i listan.

Hur många servrar har Fastest VPN?

Det finns totalt strax över 50 servrar hos fastest-vpn. Detta är inte jätte mycket för att kunna ha en av de snabbaste vpn-tjänsterna att erbjuda. Cayman Island är ett ställe som bara enbart där har 250 olika servrar! Denna finns inte med hos fastest VPN vad vi kunde hitta.

Funkar det på netflix eller svtplay?

Detta är en funktion som ganska nyligen lanserades hos Fastest VPN.
Med en VPN kan du komma åt blockerat innehåll i andra länder, men Netflix har jobbat hårt för att ha ett bra skydd även mot en VPN. Nu fungerar det alltså med fastest VPN också att kunna ta sig in på Netflix i andra länder. Svt Play har inte varit lika svårt att kunna ta sig runt när du befinner dig utomlands, men de sämsta VPN tjänsterna orkar inte ens leverera det. Det gör fastest VPN med bravur.

Är det så att du söker svårare sidor att komma runt? Kina är ett av de länder som har tuffast väggar att ta sig igenom. i testade några av dem med FastestVPN och lyckades ungefär hälften av gångerna.  Det är en helt okej VPN för dig som inte söker så mycket avancerat. För dig som gör det och ställer högre krav kan vi rekommendera NordVPN eller ExpressVPN. Dessa är vpn-tjänster som många andra också väljer ut som bäst i test. Du kan göra en till bedömning på denna sida. 

Har Fastest-VPN bra hastighet?

De har en någorlunda bra hastighet men är inte med och krigar bland de bästa. Om det är så att du vill ladda ner mycket eller vara på hemsidor som kräver mycket styrka, så hade vi tittat vidare. Kanske vill du ha en VPN för det mest grundliga och vanligaste orsaken till varför man skaffar: För att skydda din integritet på nätet. Då duger Fastest VPN för dig.

Hur måna enheter kan jag koppla upp?

Vi kan inte hitta exakt hur många enheter du kan koppla upp. Vi har testat att ansluta över 5 stycken vilket fungerade.

Har Fastest VPN en support om problem uppstår?

Fastest VPN har en support. Deras VPN chat svarar dem snabbt på. Även på hemsidan hittar du massa bra information kring de vanligaste frågorna.
Vi har inte kunnat hitta ett telefonnummer att prova ringa, vilket drar ner betyget. Men som sagt, det allra mest finns att hitta på deras hemsida – väl skrivet.

Kan jag använda den för att ladda ner?

Fastest VPN kan du använda till nedladdning i syftet att få ner säker data. De använder program som ser till att hitta skadlig kod och skydda dig från den. Ska man se det i säkerhets syfte gällande dig i person så är vårt utan av Fastest VPN såhär: En VPN finns för att skydda dig. Både din data, trafik, och också dig som person. Detta ska vara helt vattentätt och myndigheterna ska inte heller kunna hitta dig i vårt tycke. Fastest VPN lagrar inte din data, MEN det går att ta reda på att du använder denna tjänsten. Beroende på hur du vill använda din VPN så är detta ett eget beslut att dra.
Du kan hitta andra vpn-tjänster som inte går att hitta dig alls på. Se under våra recensioner.

Har FastestVPN en kill switch?

Ja. Denna skyddar dig mot om du skulle tappa kontakten på något sätt. Då läcker det inte ur data från vart eller vad du precis gjort på din IP-adress.

Hur bra funkar Fastest vpn i Sverige?

FastestVPN fungerar bra för oss som bor i Sverige, och för dig som letar skydd till dina enheter och personliga integritet. Det är ju faktiskt det som är själva syftet med en VPN till din dator eller telefon. Söker du en av de snabbare VPN-tjänsterna och kräver mer prestanda för upp/nedladdning eller kunna gå runt mer geoblockerade hemsidor? Då kan du får lite mer kämpigt utifrån våra tankar. Även Expressen.se har skrivit om detta på deras sida.

Vad får Fastest-VPN i slutbetyg?

Fastest VPN är en helt okej VPN tjänst som levererar det dem ska standardmässigt. De hamnar inte jätte upp högst i listan då vi kräver betydligt mer utav dem som ska hamna högst upp. Men om du söker efter en pålitlig VPN och ska göra det mest grundläggande så fungerar dem bra.

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes