Webbplatsens överlägg

Göm din ip-adress med VPN när du besöker dejting sajter

Göm din ip-adress med VPN när du besöker dejting sajter

Ska besöka dejting sajter så ska du kanske tänka på att använda dig utav en VPN så att ingen kan se att du är du. Tyvärr så finns det gott om stalkers och andra farliga människor på en hel del utav dejting sajterna, och dessa människor ska man försöka hålla sig långt borta ifrån. Vi på VPNS har satt ihop en hel guide i hur du kan använda en VPN för att dölja din identitet på dejting sajter, tills dess att du är säker på att det är en reko person du har fått kontakt med.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

Vad är en dejting sajt?

Dejting sajt är till för dem som söker kontakt med andra människor i hopp om att dem kanske ska hitta kärleken. Detta är en stor industri idag, där flera miljoner människor i bara lilla Sverige har ett konto på någon dejting sajt. Utav dessa å är det två största aktörerna match.com och Tinder. På båda dessa sajter hittar du gott om singlar (förhoppningsvis), som precis som du är ute efter att hitta kärleken online. Oftast tar man och pratar lite med varandra via dejting sajten först, och sedan tar man ytterligare kontakt med varandra vi telefon.

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

När man har gjort det, så brukar man bestämma sig för en riktig dejt där man kanske går på en restaurang och käkar något gott. Detta koncept har fungerat väldigt bra, både för singlar och för själva dejting hemsidorna som tjänar stora pengar på alla dess medlemmar. Och visst finns det stora fördelar med att köra dejting via en kontaktsida, där utbudet naturligtvis blir gigantiskt mycket större än om du bara ska lyckas träffa den rätta i det verkliga livet.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Varför bör man använda en VPN på en dejting sajt?

Vi tycker ändå att man ska ha en viss försiktighet när man använder sig utav dejting sajter, då det finns en hel del skumma typer på dessa. tyvärr har dem den fördelen att dem i mångt och mycket kan gömma mycket för dig, och allt du egentligen vet om dem är vad dem själva har skrivit om sig. Så att använda en VPN innan du har lyckats få en lite mer klar bild utav den du pratar med är något som vi skulle rekommendera.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Med hjälp utav en VPN på dejting sajter så ser du till att lämna minimalt med spår efter dig, och ingen kan då längre försöka att spåra vart du bor via din IP-adress till exempel. Detta kan verka som att man är över paranoid, men faktum är att tyvärr så kan denna farhåga ibland också stämma. Man läser titt som tätt om framför allt kvinnor som träffat män som varigt farliga via en dejting sajt, och sedan blivit mördade. Använder man en VPN-tjänst så som NordVPN eller för den delen ExpressVPN så krypteras all din data först, och det är omöjligt för en stalker att ta reda på mer fakta om dig än den fakta du vill dela med dig av till dem.

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Bästa VPN att använda på dejting sajter?

NordVPN har gjort sig kända för att vara den största och bästa VPN tjänsten på nätet, tätt följda utav deras huvudkonkurrent ExpressVPN. Båda två tjänsterna kan du använda tycker vi, och testa gärna att jämför VPN för att själv se vilken du tycker är den bästa tjänsten. Men båda två kostar ca 25 kr i månaden, och du kommer garanterat få en uppkoppling mot dejtingsajten som ingen kan vare sig hacka, eller se att det är du.

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes