Webbplatsens överlägg

GooseVPN Recension

GooseVPN-hemsida-Recension

Vad är GooseVPN?

GooseVPN erbjuder en tjänst som gör att du blir dold på nätet. Du tilldelas en ny IP-adress vilket gör det svårt att spåra dig. Detta i syfte att hackare inte ska komma åt dig och vill du använda en VPN för att ladda ner, så kommer GooseVPN hjälpa till dölja dig även mot din internetleverantör som trackar allt du gör. De har en VPN som inte är så avancerad vilket kan passa för nybörjaren, vill du däremot avancera och få fler funktioner samt bättre säkerhet rekommenderar vi dig att läsa om de Bästa VPN tjänsterna. 

GooseVPN toppar inte listan men är ett relativt bra alternativ för en enkel VPN.  Det kan vara lite klurigt att avgöra vad just du tycker är en bra VPN, så vi går igenom de vanligaste frågorna här nedan för att du lätt ska kunna avgöra själv, med de premisserna du har.

Surfar du på nätet är det nästan ett måste för alla att använda dig utav en VPN idag. Man har svårt att se hur lätt det faktiskt är att bli kapad. Vill du läsa mer ingående om vad en VPN är kan du läsa under vår kategori Vad är en VPN?

Är GooseVPN säkert?

GooseVPN är använder sig utav en P2P server vilket innebär att man ansluter till ett datanätverk utan fasta stationer eller servrar. P2P står för peer to peer nätverk. Ett sådant nätverk har flera anslutningar som fungerar som en enda server. Denna server gör det möjligt för dig att ladda ner filmer, musik och andra torrent.

Goose vpn har denna funktion vilket innebär att de inte enbart är en VPN för att skydda dig och dina enheter mot hackare. De skyddar dig även mot myndigheter och står upp mot att alla ska ha fri tillgång till nätet. 
Vi hittar inga läckor när vi kollar och testar deras VPN vilket är ett bra tecken på säkerhet.

Vad kostar Goose VPN och finns det prova på månad?

Goose VPN har inte en prova på månad eller en 30 dagars pengarna tillbaka garanti som andra VPN krypteringstjänster kan ha. Däremot kan du få Gratis VPN i 7 dagar om du vill testa dem. Sedan väljer du om du vill betala för deras tjänst och då kostar dem ca 90 kronor i månaden. Detta är inget överpris men med finns dem som är billigare. Du kan även välja om du vill betala månadsvis eller årsvis hos goosevpn.

Hur många servrar har Goose VPN?

Det framgår inte exakt hur många servrar de har men man ser alla servrar när du väljer vilket land du vill placera dig i. Det finns över 30 länder att välja mellan med ca 3-5 servrar i varje land vilket är ett okej antal. Det är bra att ha en VPN med fler servrar om du kräver mycket av din VPN. Det är bland annat sånt här som gör att de inte blir placerade högre upp på vår lista, man ska inte behöva sitta och räkna själv utan bara snabbt få reda på fakta.

Funkar Goose VPN till IPTV?

Vi har provat att köra Goose-vpn på en IPTV och det fungerade som man tänkte sig. Det var inget laggande men det var lite lång uppladdnings tid.  Ur säkerhets syn så fungerar de absolut att använda till din VPN-tjänst. Räkna dock med lite segare uppladdning och lite lagg då och då. Vi kan inte påstå att de inte fungerade men kan rekommendera att kika på en starkare VPN om detta är en viktig funktion för dig. Se med här om hur du använder en VPN för att kolla på IPTV. 

Funkar det på netflix eller svtplay?

Vi testar alltid om VPN leverantörerna kan prestera när man vill använda en VPN till Netflix. 
Det är ju som så att vi i Sverige inte kommer åt Amerikanska Netflix på grund av blockeringar och då är en VPN jätte bra att ha. Det är samma om du befinner dig utomlands, då kommer du inte åt allt innehåll i Sverige. Som t.ex. SVT-play.

Goose-vpn kunde ta sig förbi dessa blockeringar och fungerade bättre än till IPTV:en. Det laggade inte och det gick snabbt att ansluta sig till hemsidorna. Här kan du även se mer om hur du använder en VPN för att komma åt  att se Netfix i Sverige.

Har Goose VPN bra hastighet?

Goose VPN har en relativt bra hastighet. Vi har testat dem på flera fronter, bland annat det du läst om ovan. Det hade inte skadat om de fixade lite fler länder att kunna ansluta till. IPTV var det lite jobbigt med men som sagt fungerade VPN till Netflix bättre.

Finns tjänsten på svenska?

GooseVPN är inte en Svensk leverantör utav VPN kryptering. Sidan är inte översatt till Svenska förutom att du kan översätta med Google translate när du besöker deras hemsida. Deras app är på Engelska. Har du goda kunskaper inom detta så är inte det ett problem men det är bra om det finns en VPN på Svenska. 

Hur många enheter kan jag koppla upp?

Goose VPN har såpass bra så du kan koppla upp mot alla dina enheter.  Du kan koppla upp din VPN till Android, iOS, Windows, Mac, QNAP, Anonabox, Blackphone samt VPN för TV och router.
Du kan på deras hemsida hitta instuktioner för hur du ska ansluta till de olika enheterna.
Vi har testat att installera GooseVPN på telefoner och datorer och det var väldigt smidigt.

Har Goose VPN en support om problem uppstår?

GooseVPN är en av de VPN leverantörerna som det är extra svårt att få tag i dessvärre. Det framgår tydligt på sidan att du inte kan ringa dem. Vi har trots detta försökt komma runt det men det har varit omöjligt. För oss är det viktigt att kunna nå det företag man köper en VPN av om man har funderingar. Du kan maila dem så det är inte helt omöjligt att få tag i dem, men vi uppskattar när man kan ta direkt kontakt. NordVPN och ExpressVPN är de VPN krypterings företagen som fått bäst betyg gällande denna fråga.

Vilka betalningsmöjligheter finns?

Detta är också en faktor till varför Goose VPN inte hamnar högre upp på listan. För att förtydliga menar vi inte att de betalningsalternativ som finns är dåliga, men vi plockar upp VPN tjänster med bäst lösning för alla. Alla använder sin VPN till olika saker. Ska du använda din VPN till frihet på nätet, skydd från myndigheter osv tycker vi att det ska finnas fler alternativ.
Här kan du betala med antingen ditt betalkort eller med PayPal.
Gosse VPN är också väldigt måna om att skyddas från hackare och kunna skydda dina bankuppgifter online. Då är dessa betalningsalternativ inte dåliga, vi rekommenderar dem bara inte till dig som vill använda en VPN för ledladdning. 

Kan jag använda den för att ladda ner?

Ja det kan du. Din data krypteras och din IP-adress blir dold så du kan göra detta. Viktigt att veta  är dock att det är inte olagligt med att inneha en VPN. Det du  sedan kommer att göra är såklart ett eget beslut och de lagar som finns slutar ju inte att gälla för att du har en VPN.  Det är ju en av de anledningarna till att de flesta har en VPN – för att komma runt blockeringar.

Har Goose VPN en kill switch?

Tyvärr finns inte en Kill Switch till goose vpn. En killswitch är en funktion som kopplar bort din enhet från internet om VPN anslutningen skulle brytas. Med denna funktion finns ingen risk att din IP-adress blir synlig eller exponerad av misstag. Detta är en funktion som är viktig för många och du kan hitta det om du kollar in och jämför VPN tjänster hos oss.

Hur bra funkar Goose VPN i Sverige?

GooseVPN fungerar absolut för oss som bor i Sverige. Sedan hänger det på vad du vill använda din VPN till och vi hoppas du kan ta ett beslut efter denna recension. Nackdelen med dem är att Svenskan är dåligt översatt och att appen inte finns på Svenska.
En VPN är jätte bra för oss Svenskar då vi reser mycket. Med en VPN kan du nämligen hitta billigare resor. Väljer du att placera din VPN position i ett mindre ekonomiskt starkt land kommer resorna automatiskt bli billigare. Du kan se mer om det här:
Surfa säkert på resan. 
Boka billigare flygbiljetter med en VPN.
Få ett läge pris på din hyrbil med en VPN.

Vad får Goose VPN i slutbetyg?

I slutbetyg skulle vi säga att det är en fungerande VPN tjänst som Goose VPN erbjuder. Är du inte ute efter det bästa på marknaden så anser vi att de fungerar. Det som väger upp goosevpn är att de inte har någon begräsning på hur mänga enheter du kan ha till VPN. Priset är överenskommit och logiskt för den tjänst som de erbjuder. Att vi kommer åt innehåll på Netflix och att den ändå fungerar på en IPTV gör också att de inte trillar längre ner på listan.

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes