Webbplatsens överlägg

Guide i vilken VPN-tjänst som har bäst hastighet

Guide i vilken VPN-tjänst som har bäst hastighet

Snabbast VPN är något som många frågar efter nuförtiden då många vill använda en VPN-tjänst till olagliga streaming tjänster så som IPTV. I denna artikel går vi igenom vilken VPN tjänst som har bästa hastighet på sitt VPN-nätverk för alla er som vill använda dem för just streaming.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Vad räknas som snabb VPN?

Kanske det första man måste bena ut när man pratar om snabb VPN, är vad som faktiskt en snabbast VPN egentligen är för något. Eller snarare vad ska med en så snabb VPN-tjänst till för att vara exakt. För det allra flesta så räcker ganska många olika VPNS på marknaden, men för dem som vill streama filmer, serier och TV så behöver man ha höga hastigheter på VPN-klienten. Detta krävs då filmer helt enkelt kräver mer bandbredd än om du bara ska besöka Aftonbladet, och du vill ju inte ha en hackig film när du ska kolla på den.

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Så i våran undersökning så var detta lite utav våran måttstock att en snabb VPN-tjänst måste klara av live tv från en IPTV leverantör å som IPTV KING utan att det hackar. Och där fann vi att ganska många utav tjänsterna inte klarade av det, och då framför allt det VPN-tunnlar som inte hade en egen VPN-server i Sverige. För dessa tjänsterna var det mycket hackigt att sitta och kolla på fotboll via IPTV boxen.

Läs också: Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands
Läs också: Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN
Läs också: Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

Vilken är då bästa VPN för snabb uppkoppling?

När vi leta efter bästa VPN för Sverige IPTV tjänster så ville vi jämföra VPN tjänster som framför allt har svenska VPN servers. Det andra har helt enkelt inte ens en chans att klara av att både kryptera och streama samtidigt. Och ganska snabbt när vi testade att använda en streaming tjänst som heter IPTV Viking och IPTV 24 så märkte vi att NordVPN var den som fungerade bäst till dem. Om just dessa två IPTV leverantörer är bästa IPTV kan vi förvisso inte avgöra, men vi märkte ändå att just NordVPN var den fungerade bäst till dem.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Kommentera helt anonymt på FlashBack Forum med en VPN

Även en tjänst som heter ExpressVPN hade bra fart i sitt VPN-nätverk. så dem skulle vi också rekommendera för den som vill ha en snabb VPN. Men utöver dessa två aktörer så var det faktiskt ganska skakigt stundtals med det flesta andra VPN tjänsterna. Dem klara helt enkelt inte av att hålla uppe hastigheterna när det kommer till lite tyngre krav på nätverket.

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes