Webbplatsens överlägg

Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN

Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN

CTR eller (click through rate) är ett väldigt viktigt tal för alla som jobbar med hemsidor, men också för dem som jobbar med sociala medier. I många algoritmer så är detta ett värde som har stor betydelse, och den som har en hög CTR, brukar också ranka bättre eller synas mera. Se hur du kan använda en VPN för att på artificiellt sätt kan höja din CTR för att ranka och synas bättre.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Så vad är CTR?

CTR är ett mätvärde som berättar för den som har en hemsida, eller sociala medier hur många procent som klickar på en länk, bild eller hemsida. För att ta ett väldigt enkelt exempel så kan du tänka dig att hundra personer söker på VPNS, och våran hemsida dyker upp på sida ett av Googels sökresultat för alla. Av dessa hundra personer som ser våran hemsida som ett sökresultaten, så klickar 10 stycken in på denna hemsidan. Vi har då med andra ord en CTR på 10%.

Läs också: Tjäna pengar på lite fuffens sätt med en VPN
Läs också: Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se
Läs också: Spionera på dina konkurrenter helt anonymt

Varför är click through rate så viktigt?

Den stora anledningen till varför click through rate är ett så viktigt tal, är för att det är det för sökmotorer och andra sociala plattformar. Dem vill helt enkelt pusha på hemsidor, inlägg och videos som många klickar in på. Ju längre dem får en användare att stanna på plattformen, ju mer pengar tjänar dem.

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Och då är nöjda kunder ett väldigt viktigt mål för dem. Och det bästa och enklaste sättet för IT-jättarna att se om du r nöjd efter en sökning, är om du faktiskt har gått in på något utav sökresultaten. En hemsida som ändå ingen klickar in på, finns helt enkelt ingen anledning för dem att promota. Så dem kommer att kasta bak din hemsida, post eller video långt bak i sökresultaten.

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

Så kan du använda VPN för att höja din CTR

Som du säkert redan har listat ut så kan du själv faktiskt påverka din egna CTR. Allt du behöver göra är att söka efter något som gör att din hemsida eller vad det nu än är dyker upp, och sedan tar du och klickar in på ditt egna sökresultat. Gör du detta tillräckligt många gånger, så kommer algoritmerna tro att just ditt sökresultat är väldigt populärt bland deras användare.

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Detta gör att du kommer att skickas upp i sökresultaten, och du börjar få fler riktiga besökare. Men du kan naturligtvis inte klicka på ditt egna sökresultat med samma IP-adress hur många gånger som helst, för då fattar algoritmerna att det handlar om ett fuskförsök.

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Du behöver skaffa dig en VPN tjänst som döljer, eller byter din IP-adress hela tiden så att du kan lura algoritmerna. Det fungerar väldigt bra med VPNS så som NordVPN, men även ExpressVPN. Båda tjänsterna har ungefär lika många VPN-servers om man jämför VPN tjänster.

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Vilken är bästa VPN för click through rate?

NordVPN är lätt bästa VPN tjänsten för detta ändamål för att höja din CTR. Men vi skulle säga att även ExpressVPN fungerar väldigt bra för att höja din click through rate.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes