Webbplatsens överlägg

HotBot VPN Recension

HotBOT VPNS

Vad är HotBot VPN?

HotBot VPN är en av de högst rankade VPN tjänsterna. Högst upp på listan kommer NordVPN och ExpressVPN. RusVPN ska du använda dig utav om du vill kryptera din trafik på nätet. 
Din aktivitet är synlig för vem som helst egentligen om du inte skyddar dig på nätet. Din internetleverantör har sten koll på det du gör, och så även myndigheter. När du surfar runt på hemsidor trackas du och loggas. Har du tillexempel sökt på hundar så kommer du sedan få upp massvis med reklam gällande detta. Det är lite läskigt när man tänker på det hur du blir blottad på nätet.

Med HotBot VPN kan du släppa alla dessa tankarna. De ser till att kryptera din trafik och du blir tilldelad en ny IP-adress. Detta gör att du även blir skyddad mot hackare som försöker komma åt dina personuppgifter samt bankuppgifter.

HotBot VPN är mån om din säkerhet

De som startade upp denna tjänst är mycket måna om online-säkerhet. De gillar inte heller så kallat prisdiskriminering.  De tror på att alla ska ha fri tillgång till internet utan blockeringar och så vidare. Prisdiskriminering, vad innebär det?
– Beroende på vart du bor så läser företagen av detta. De ser till att hotell och resor blir billigare om du befinner dig i ett land med mindre stark ekonomi. Det gör att vi i Sverige ofta får betala mer för våra resor än om du befinner dig i Polen. Med en VPN kan du ansluta dig på en server i Polen och få din resa för samma pris som dem.
Läs med här om hur du kan boka billigare flygbiljetter med en VPN. 

Är HotBot VPN säkert?

HotBot VPN är säkert i den utsträckningen att de inte delar ut information om dig till myndigheter. De loggar inte dina kontaktuppgifter och du kan även välja att betala med kryptovalutor.
Det finns också andra bra funktioner som gör att HotBot VPN är en av de säkraste på marknaden. Vi listar dem nedan. Först vill vi dock berätta varför de hamnar något längre ner på listan än t.ex. NordVPN. Det är nämligen så att de använder sig utav Google analytics. Det innebär att de kommer fånga upp vilket land du befinner dig i, vilken upplösning du har på din dator eller vilken enhet du är ansluten på. Med det sagt menar vi inte att de samlar information om DIG. Men de samlar information kring dig vilket de högst rankade inte gör.

Bra säkerhetsfunktioner:

  1. Använder inte ditt namn eller telefonnummer.
  2. Privat IP-adress (Du tilldelas en ny varje timma)
  3. De meddelar alltid om förändringar.
  4. Lösenordsgenerator.
  5. DSN-server.
  6. Virus sökning.

Vad kostar HotBot VPN och finns det prova på månad?

HotBot VPN har en prova på månad men då ingår inte alla funktioner. Du får inte lika många enheter som du kan koppla upp dig på som en nackdel. Fördelen är ju såklart att du kan testa på VPN klienten. Vill du börja med en prenumeration så finns det flera olika alternativ. Det är en fördel, det är inte alla som erbjuder flera olika abonnemang.

Det finns antingen 1 månad, 1 år eller 3 år. Ju längre tid du väljer att ta prenumeration ju billigare blir det. Det vanligaste är att börja med en månad. Deras mest köpta är 1 års prenumerationen. Detta är ett stort plus anser vi och tyder på att folk är nöjda med deras VPN. Börjar du bli sugen på att köpa vpn?

1 månad – kostar ca 100 kr i månaden.
1 år – 30 kronor i månaden och just nu 70% rabatt om du jämför med 1 månaders prenumerationen.
3 år – kostar 50 kronor i månaden med en rabatt på 50%

Hur många servrar har HotBot VPN?

HotBot VPN är lite mindre är de 2 bästa VPN sajterna på vår sida. De finns i 50 länder med ca 390 olika servrar. Det gör att man inte har riktigt samma åtkomst som en del andra vpn klienter har. DOCK måste vi ge en stor tumme upp till vart dessa servrar är placerade. Vi upplever inte så stor effekt på att det finns mindre antal servrar hos HotBot VPN som man kan göra hos andra.

Ju fler servrar man har ju snabbare hastighet brukar det vara. Sedan hänger det såklart på vilken internetleverantör du har i grunden. Du hittar bland annat servrar i Kina, Argentina, Finland, Chile med flera. Tack vare att det är så pass bra utspritt över världen tror vi är den bidragande faktorn till bra hastighet. De som koncentrerar sig i Europa får oftast sämre effekt om de ansluter till en Server i Japan.

Funkar HotBot VPN till IPTV?

Vi har såklart provat testköra HotBot VPN på en IPTV.  Det levde upp till förväntningarna och fungerade som man förväntade sig.

Funkar det på netflix eller svtplay?

Använder du HotBot VPN så kommer det innebära att du kan få det se ut som om din bärbara dator, surfplatta, telefon eller tv  befinner sig i ett helt annat land än den gör. Du kan också använda det när du befinner dig utomlands, så du också kan komma åt innehåll hemifrån som egentligen inte är tillgängligt där. Man kan till exempel komma åt allt innehåll som finns i Ryssland, trots att du inte befinner dig i Sverige.

 

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes