Webbplatsens överlägg

Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN

Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN

Dreamfilm påminner i mångt och mycket Swefilmer, som även det är en streamingtjänst för den som vill kolla olagligt på filmer och serier. Men idag är detta en utdöende form av olaglig streaming, där bättre tjänster så som Netflix har tagit stora delar. Och dem som vill köra olagligt kör istället IPTV där dem får alla TV kanaler från hela världen också. Men i denna artikel går vi igenom hur du kan kolla på Dreamfilms säkert med en VPN utan att åka dit.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är Dreamfilm?

Dreamfilm är tjänsten som rönte stora framgångar för ca 10 år sedan, detta då Netflix fortfarande inte var ett alternativ. Man hade miljoner besökare vare månad, och framför allt så var det dem som var trötta på att ladda ner från ThePirateBay som kom dit. Internet hade helt enkelt hunnit bli så snabbt att det gick att live streama filmer, så du slapp ladda ned dem. Detta gjorde att man kunde börja kolla direkt, och nedladdningar av filmer sjönk drastiskt.

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Men som du säkert känner till så kom andra olagliga streamingtjänster så som IPTV som var betydligt bättre i denna era också, och ganska snabbt blev Dreamfilm och likadana tjänster passe. Idag finns dem kvar för den som vill använda dem, men deras storhetsdagar kan man ganska lugnt säga att dem är över idag.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Vi på VPNS minns faktiskt inte när vi var inne på Dreamfilm sist gång nu, och det beror på att dem i verkligheten är ganska kassa mätt med dagens standard. Och du riskerar att åka dit exakt lika mycket på att använda deras tjänster, om inte mer. Så om du ändå ska vara olaglig, varför inte använda en olaglig tjänst med bra kvalitet då?

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Använd en VPN för att kolla helt anonymt på dreamfilms.

För att inte riskera att åka dit på att ha kollat på filmer via dreamfilms, så bör du naturligtvis använda en VPN. Det finns dem som har åkt dit på det, och det har varit allt annat än roliga böter dem har fått. Dem som åker dit på olaglig streaming riskerar att hamna i rättegång och få betala skadestånd på mångmiljonbelopp.

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

Den lätt och bästa försäkringen för att inte åka på det, är att du köper ett abonnemang hos NordVPN eller ExpressVPN. Dessa ser till att dölja din IP-adeess och kryptera all din trafik till och från din enhet. Det kostar dig bara ca 30 kr i månaden, och du kommer sedan kunna göra vad du vill på nätet.

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Vilken är bästa vpn klient för dreamfilm?

Vi på VPNS tycker ändå att det är NordVPN och ExpressVPN som är det ända riktigt seriösa aktörerna på marknaden. Bara dessa två tjänsterna klarar av att både streama och kryptera data samtidigt. Alla andra tjänster är på tok för långsamma, och kommer bara göra att du kommer få laggig streaming.

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Och då ska vi inte ens prata om att försöka använda en gratis vpn för dreamfilm. Det går helt enkelt inte när det fria VPN tjänsterna klarar knappt av att ladda aftonbladet, så än mindre en film som både ska streamas och krypteras i realtid.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes