Webbplatsens överlägg

Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN

Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN

Disney+ är som du säkert känner till den största och bästa streamingtjänsten för dem som har barn, men även för dem som gillar Marvel filmerna. På denna tjänsten kan du se massa tecknat som Disney har gjort genom åren. Dock så kan det finnas vissa begränsningar i utbudet, då dem som är svensk inte kan se allt som amerikanska tittare kan se på. Med en VPN kommer du dock runt detta relativt enkelt, och det är det vi kommer att visa dig i denna artikel.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

Vad är Disney+ för något?

Disney gjorde som så många andra produktionsbolag i världen, och gav sig in i den lukrativa marknaden av streamingtjänster. Många var det som såg hur bra det gick för Netflix, och flera filmstudios valde att skapa sina egna tjänster. Disney förstod naturligtvis att det var mycket mera lukrativt för dem att ha en egen streaming tjänst dem kunde ta en månadsbetalning för, än att få brödsmulor från Netflix för att dem visade deras filmer. Idag är Disney+ ett väldigt väletablerad streamingtjänst, och har inga som helst problem att stå på egna ben.

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Vad kostar Disney+ i månaden?

Priserna på streamingtjänster ändras hela tiden, men i skrivande stund kostar ett Disney+ abonnemang endast 99 kr i månaden. Detta kan naturligtvis ha ändrats beroende på när du läser denna artikel, men kring där ligger det flesta populära andra stream tjänsterna också. Vill ha det ännu billigare så är IPTV ett alternativ, men det är å andra sidan inte helt lagligt.  Med en VPN till det, så behöver du inte ta några risker. Men med tanke vad du får för pengarna när du köper Disney+ abonnemang, så är det väldigt prisvärt.

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Vad du inte kan se på Disney+

Disney+ har som det flesta andra likvärdiga stream tjänster på nätet så kallad GEO-blockeringar, vilket begränsar en till ett vist utbud på tjänsten. Vi i Sverige har helt enkelt inte exakt samma utbud som dem i USA, vilket ibland är negativt. Ibland vill man kanske se på en Disney serie som tyvärr kanske aldrig ens kommer till Sverige, eller se på en film tidigare än vad den kommer på svensk tv. Då kan en VPN-tjänst vara väldigt bra att ha till hjälp.

Läs också: Använd VPN-tunnel på tågstationen för säker uppkoppling
Läs också: Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN
Läs också: Skydda dig mot dataintrång med hjälp av en VPN-server i mellan

Så använder du en VPN till Disney+

Börja med att ladda ned en VPN-tjänst så som NordVPN, och installera den på din enhet. NordVPN har appar till det flesta enheterna på marknaden, men vill du så kan du jämföra VPN här. Detta är också den VPN-klient som anses vara bästa VPN för streaming av det allra flesta. Nämnvärda alternativ är också ExpressVPN, PureVPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data
Läs också: Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen med en VPN
Läs också: Lyssna på SR ”Sveriges Radio” från hela världen med en VPN-tjänst

När du installerat deras app på din enhet, så kan du starta upp tjänsten. När du kommer in i appen så får du upp en karta, där du kan välja ett land du vill koppla upp dig mot en VPN-server. Välj vilket land du vill köra din VPN-tunnel igenom, och du har nu bytt IP adress till det landets IP adress.

Läs också: Boka billigare hotell med en VPN-anslutning
Läs också: Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen med VPN
Läs också: Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

När du gör det så kan inte Disney+ se att du egentligen är från Sverige, och bör därför nekas det amerikanska utbudet. Utan dem kommer gladeligen släppa in dig på tjänsten, och du kan nu se på amerikanska utbudet av Disney+.

Läs också: Ranka bättre ”manipulera” sökresultaten på Google med hjälp av en VPN
Läs också: Lura Pokémon GO att du befinner dig på andra platser med en VPN-service
Läs också: Byt din IP-Adress när du känner för det med en VPN

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes