Webbplatsens överlägg

Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel

Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel  

Hulu är även detta en otroligt populär streaming tjänst på nätet som väldigt många använder sig utav, och i denna artikel visar vi dig hur du kan se på hela deras utbud av serier, filmer och barn program helt säkert. Allt du behöver att skaffa dig för att se på HULU säkert och utan några GEO-blockeringar är en så kallad VPN-tjänst, sedan kan du luta dig tillbaka och se på dina favorit program.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient
Läs också: Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN
Läs också: Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Vad är HULU för något?

Hulu är en enormt stor streamingtjänst precis som Netflix, HBO och många andra likvärdiga tjänster. I dag har man ca 30 miljoner användare runt om i hela världen, och det är faktiskt lite konstigt med tanke på att tjänsten egentligen bara ska fungera i USA och Japan. Men det är så många som gillar tjänsten för alla deras filmer, serier och barnprogram, så en efter en skaffar sig en VPN tjänst så att dem också kan se på Hulu i sitt land.

Läs också: Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel
Läs också: Upptäck besök darkweb darknet med dold ip-adress med en VPN
Läs också: Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Varför kan i Svenskar se på Hulu?

Kort och gått så beror det på att man på Hulu inte har rättigheterna till att sända innehållet på streamingtjänsten till andra utanför USA och Japan. Och så är det på alla streamingtjänster nu förtiden, då dem bara köper rättigheterna till vissa program i vissa länder i taget. I Hulus fall så handlar det om att man fortfarande inte är tillräckligt stora för att kunna köpa in rättigheter till andra länder är just USA och Japan.

Läs också: Använd dejting appen Tinder helt anonymt
Läs också: Ta dig runt all politisk censur som regeringar utövar på nätet
Läs också: Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen

Så för att inte åka dit på det för att man sänder till länder man inte har rättigheterna att sända till, så har Hulu GEO-blockeringar som ska förhindra människor från andra länder att ta del av deras tjänst. För att detta skall kunna fungera så läser dem av vilken IP-adress du har när du besöker tjänsten, och sedan via IP-adressen kan dem avgöra från vilket land du är ifrån. Är du då inte från USA eller Japan, så kommer du bli nekad tillgång till tjänstens filmer och serier.

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Så kan du se på Hulu i Sverige med en VPN

Det är knappast någon hemlighet idag att det är väldigt lätt att ta sig runt GEO blockeringar som Hulu, Netflix och HBO har på sina tjänster. Allt du behöver göra är att införskaffa dig en VPN tjänst så som NordVPN, och välja att gå igenom en VPN-tunnel på en VPN-server som finns i USA eller Japan. När du gör detta så kommer VPN-nätverket ge dig en amerikansk eller japansk IP-adress.

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Så fort du fått denna nya IP-adressen så kan Hulu inte längre se att du är en Svensk besökare, och på så vis kan du nu ändå ta del utav deras tjänst. Var dock noggrann med att jämföra VPN tjänster då denna typ av ändamål kräver väldigt snabb VPN-service. När det kommer till streaming av video ska ska enorma data mänger i realtid krypteras, och sändas vidare till dig.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Bästa VPN tjänst för Hulu

Vi på VPNS har sagt det förut, och vi säger det åter igen, det finns ingen VPN-klient som slår NordVPN på fingrarna. Med NordVPN dubbel-VPN standard får du både säkrast och snabbast uppkoppling vilket gör att vi tycker dem är bästa VPN tjänsten. Vi gillar också tjänster så som ExpressVPN , PureVPN och några andra, men fick vi bara välja en så hade vi tagit NordVPN alla dagar i veckan.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes