Webbplatsens överlägg

Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt med en VPN

Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt med en VPN

Gillar du att kolla på livestreams och vill kunna kommentera på dem helt anonymt utan att någon skall kunna ta reda på vem du är, så kan en VPN tjänst hjälpa dig med detta. I denna artikel går vi dels igenom varför man ens skulle vilja kunna kommentera en livestream helt anonymt, men också hur du ska gå till väga för att göra det, och vilken VPN-tjänst som är bäst att ladda ner för att kunna göra det.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

Vad är en Live stream?

En live stream är precis som det låter, någon form av sändning som du kan se eller höra på helt live. Med detta menas alltså att den inte är på något vis förinspelad, eller bearbetad efteråt innan den laddas upp. Detta är något som vi framför allt förknippar med sport, men också alla som kör olika live streams via internet på allt möjligt. Det är helt enkelt en billig och enkel teknik idag som många fler än bara stora TV bolag har tillgång till.

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Varför skulle man vilja kommentera anonymt på en live stream?

Tyvärr så lever vi i en värld full utav vänster farsister som hatar att människor har olika åsikter, och en kommentar fel kan ha ödesdigra konsekvenser för din framtid och karriär. Så idag måste man tänka på vad man skriver för kommentarer i en live stream. Ibland så kan man till och med bli hotad för att man tycker något, och utrycker detta i kommentarsfält på livestreams.

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Vilken är bästa VPN för att kommentera på livestreams?

NordVPN är bästa VPN till näst intill allt tycker vi på VPNS, och vi jämför VPN tjänster hela tiden. Dem har till skilland från alternativ så som ExpressVPN och PureVPN något som kallas för dubbel-vpn, som standard i sin kryptering. Detta gör att när du går igenom en NordVPN server så kommer all din data krypteras mycket mera, och bli näst intill helt omöjlig för någon att hacka.

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Naturligtvis finns det fler fördelar med att använda just deras tjänst, och då tänker vi framför allt på att dem också har bästa hastigheten på sin VPN-servrar, vilket är väldigt viktigt om du ska kolla på Livestreams på nätet. Sammantaget med tanke på deras pris så är dem helt enkelt bäst på sin sak tycker vi.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes