Webbplatsens överlägg

Kolla på Mubi i Sverige med en VPN

Kolla-på-Mubi-i-Sverige-med-vpn

Har du också hört talas om den populära streamingtjänsten Mubi, och skulle också vilja kunna använda den? Då ska du skaffa dig en VPN tjänst som hjälper dig att gå förbi deras Geo-blockeringar som dem har på sin tjänst. Här visar vi dig vilken som är den bästa VPN tjänsten att skaffa för just MUBI!

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är Mubi?

Mubi är en streamingtjänst av filmer, serier och barnprogram som på senare tid har blivit otroligt populär, framför allt i andra länder. Men även i vårat land har folk börjat att få upp ögonen för denna tjänsten då dem har hört mycket gott om den via sociala medier och annat. Tyvärr så kan du inte använda tjänsten i vårat land då den använder sig utav GEO blockeringar, som är till för att stoppa just detta.

Men använder du dig utav en VPN tjänst så som NordVPN, PureVPN eller ExpressVPN så kan du ta dig runt dessa små hinder som dem har skapat. Med en VPN-tjänst så behöver du bara logga in på deras app, byta IP-adress så kan du sedan kolla på Mubi. Det låter väldigt enkelt, och det är precis vad det också är. Det är inte för inte så många miljer människor runt om i världen använder sig utav VPN-tjänster nu förtiden.

Vilken VPN är bäst för Mubi?

Vi på VPNS har testat många olika VPN tjänster på Mubi, och våran solklara favorit är helt utan tvekan NordVPN. Dem har precis som ExpressVPN det mesta man kan tänka sig behövas av en VPN, men också marknadens lättaste VPN-app att använda enligt vårat tycke. Det är lätt att använda den till Mubi, och du kommer igång på någon minut efter att du laddar ned NordVPN-appen till telefonen eller datorn.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes