Webbplatsens överlägg

Kolla på porr anonymt med en VPN-tjänst

Kolla-på-porr-anonymt-med-en-VPN-tjänst

En del skäms mer än andra för att dem kollar på porr, och känner att dem helst inte vill att andra ska se vad dem har kollat på för porr. Det kan helt enkelt vara genant om någon skulle kunna se att du kanske har en lite udda fetisch, som du helst av allt skulle vilja hålla helt för dig själv. I denna artikel går vi igenom hur du kan besöka vilken porr-sida du vill, utan att riskera att någon kommer kunna se vad du har kollat på med hjälp av en VPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Vem kan se min porr historik?

Det finns mycket gott att glädja sig över med dagens teknik, bland dessa saker är att du kan kolla på porrfilmer och bilder gratis på nätet. Du behöver med andra ord inte längre gå ned till kiosken och sträcka dig efter en porrtidning i tidningstället, och lunka bort till kassan och slänga upp den på kassan för att betala. Nu kan du i lugn och ro sitta hemma i soffan och söka upp precis det du är sugen på att se.

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

Men tyvärr finns det dem som också har hittat sätt att tjäna pengar på detta, genom att helt enkelt hacka din dator, och sedan snoka på vad du gör. Så fort dem ser att du besöker porrsidor så börjar dem spara material på vilka sajter du besökt, och vad för typ av pornografiskt innehåll du har sökt efter.

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Detta kan dem sedan använda emot dig i form av utpressning om du inte går med på att betala en större summa pengar via Bitcoin. Gör du inte det så riskerar du att att bli uthängd på nätet, med all din porrhistorik, och är du en kändis kan dem till och med vara beredda att ge ifrån sig dina surfvanor till tidningar som gladeligen betalar för ett skop om en snusk kändis.

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Så döljer du dina porrvanor med en VPN

Det kanske absolut enklaste sättet att skydda sig från denna typ av utpressning, är att du skaffar din en VPN-tjänst så som NordVPN, ExpressVPN eller PureVPN. Alla dessa tjänster ser till att kryptera att in och utdata från din enhet, så att ingen kan se vad du har besökt för sajter. Allt du behöver göra är att trycka på ett knapptryck, så ansluter du upp via en VPN-tunnel till en VPN-server, och all din data kommer att förbli oåtkomlig för främlingar.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Vi tycker också att du ska skaffa din en säker webbläsare så som Brave webbläsare, eller en som heter TOR. Du ska alltid naturligtvis se till att all din historik via dessa webbläsare rensas automatiskt efter användning. På så vis kan du vara helt säker på att ingen kommer kunna se om du har vart inne och kollat på snusk.

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Vilken är säkrast VPN-tjänst för att kolla på porr med?

Vi på VPNS har gjort det enkelt för dig att jämföra VPN, där du snabbt och enkelt kan se vilken utav tjänsterna som passar dina behov bäst. Naturligtvis har vi en favorit som vi tycker passar allt och alla, och vinnaren av vårat bäst i test av bästa VPN just nu är NordVPN. Den kostar endast ca 25 kr i månaden, och är idiot enkelt att använda. Du kan ha den på flera enheter samtidigt, och behöver inte vara en IT expert för att förstå dig på den.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes