Webbplatsens överlägg

Lämna falska omdömen på internet helt anonymt med en VPN

Lämna falska omdömen på internet helt anonymt med en VPN

Lämna falska omdömen på ditt egna eller andras företag är naturligtvis ett kontroversiellt ämne, men vi vill ändå ta upp det. I denna guiden visar vi er hur ni kan lämna falska recensioner på erat och andra företag utan att lämna spår efter er med hjälp utav olika VPN tjänster på nätet.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad räknar vi som ett omdöme/recension?

Till och börja med kanske vi ska bena ut vad vi menar med begreppet falska omdömen och recensioner. Vi räknar detta som ett omdöme eller recension på ditt eller någon annans förtags Trustpilot, Facebook sida eller på Google Maps. På alla dessa ställen och många fler kan man lägga en recension och omdöme om vad man tycker om ett företag och dess tjänster.

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Det är dessa som vi räknar som riktiga omdömen och recensioner, och det är också dessa som det flesta vill kunna påverka. Men naturligtvis kan det i praktiken vara vart som helst där man lämnar likvärdiga recensioner om ett företag. När vi då menar att man lämnar en falsk sådan, så menar vi att du själv lägger en bra recension på ditt egna företag, och kanske en dålig recension på en utav dina konkurrenters omdömes sida.

Läs också: Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands
Läs också: Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN
Läs också: Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

Så kan du använda VPN för att lägga falska omdömen

På många utav det olika ställen du kan lämna omdömen och recensioner på så tar dem med din IP-adress, vilket inte är bra för den som vill vara anonym. Och det vill du om du har tänkt att lägga skit recensioner på en konkurrent. Det ligger helt enkelt i ditt egna intresse att din konkurrent inte ska kunna lista ut att det är du som ger dem kassa recensioner.

Läs också: Kommentera helt anonymt på FlashBack Forum med en VPN

Med hjälp utav din IP-adress så kan också till exempel Trustpilot med flera andra liknande tjänster begränsa antalet gånger du kan lämna en recension på ett och samma företag. Då kommer du behöva använda dig utav en VPN tjänst så som NordVPN och dess största konkurrent som heter ExpressVPN.

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

Båda dessa tjänsterna ser till att dölja eran IP-adress när ni ska lämna ett omdöme, och när ni har gjort det väljer ni bara en ny VPN-anslutning. Genom att gå via olika VPN-servers så kan ingen se att ni lägger flera recensioner, och alla spår efter er kommer att ta och försvinna.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vilken är bäst VPN för falska recensioner?

Att välja bäst VPN för att lägga falska recensioner är väldigt viktigt, då du absolut inte vill att det senare ska komma fram att det är du som har lagt dem. Vi på VPNS rekommenderar därför antingen NordVPN eller ExpressVPN. Båda dessa tjänster är otroligt säkra, och kommer garanterat inte läcka någon som helst information om eran aktivitet.

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes