Webbplatsens överlägg

Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se med en VPN

Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se med en VPN

Din internetleverantör sitter på betydande information och fakta om dig, och vill du inte dela med dig av denna till dem så gör du bäst i att skaffa dig en VPN. I denna artikeln skriver vi om hur du kan ta och skydda dig ifrån att din internetleverantör ska kunna se, men spara information om vad du använder din internetuppkoppling till.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är en internetleverantör?

En internet leverantör är det bolaget som du får ditt internet via, i det flesta fall så handlar det om telefonoperatörer. Dessa står helt enkelt för uppkopplingen till ditt internet som du har, och det är till dem som du betalar din faktura för internet. Det finns många olika typer av internetleverantörer där en del erbjuder fiber, och andra via ADSL, mobilt bredband osv.

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Varför sparar internetleverantörer information om dig?

Nuförtiden så måste internetleverantörer förhålla sig efter så otroligt många olika lagar, då det har stiftats hur många som helst det senaste åren. Detta beror på att stater är idag livrädda för terrorister, men också vill veta allt om sina invånare. Du skulle ju också kunna vara en skattesmitare, och det är det värsta brottet som du kan göra i detta landet.

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Sammantaget har detta skapat en situation där internetleverantörer måste sitta och spara massa information om dig, och vad du använder ditt internet till. Detta är naturligtvis inget dem själva skulle vilja göra då det kostar dem extrema pengar för data hallar, men sådan är situationen tyvärr.

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Så kan en VPN skydda din data från internetleverantörer

Vill du skydda din data från internetleverantörer och myndigheter, så är lösningen på detta problem väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att köpa en VPN-tjänst så som NordVPN, eller kanske ExpressVPN. Dessa tar om omdirigerar all din data trafik via en så kallad VPN-tunnel först, som ser till att kryptera ned allting till små paket.

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

När detta krypterade datapaketet lämnar VPN-klientens server, så är den inte längre läsbar för andra. Du har på så vis genom att gå via en VPN-server sett till att nyfikna myndigheter och tvingade internetleverantörer inte har någon data om dig att vara se eller spara.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vilken är bästa VPN mot internetleverantörer?

Smaken är som baken när man jämför VPN tjänster, där vissa gillar NordVPN mera än ExpressVPN. Men man kan väll ganska lugnt säga att detta är också det två bästa VPN tjänsterna på marknaden. Dem har båda två tusentals VPN-servrar runt om i hela världen, och är väldigt kända för sin anonymitet. Vilken av dem du sedan väljer har faktiskt ingen större betydelse, då båda klara av att göra jobbet på ett föredömligt sätt!

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes