Webbplatsens överlägg

Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster

Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster

Gillar du att läsa utländska tidningar och tidskrifter men har upptäckt att en efter en av dem inte längre tillåter Svenska besökare läsa dem, så är du långt ifrån ensam. Tyvärr har det nya EU direktiven som gått i kraft sedan några år tillbaka begränsat utländsk media från att verka inom Europa. Men med VPN-tjänster så kan du ta dig runt detta lilla hinder med endast ett enkelt knapp tryck in en app.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Varför blockerar utländska tidningar Svenskar?

Vi ska börja med att säga det direkt att det inte bara gäller oss svenskar, utan alla som bor inom Europa. Och det gäller inte heller alla utländska tidningar som försöker hindra oss Europier från att läsa deras artiklar. Utan det som det handlar om är att mindre redaktioner har helt enkelt i många fall inte resurser för att kunna vidta åtgärder så dem kan följa det nya internet direktiven som EU har satt. Det kostar nämligen en hel del, och endast det största tidningarna har haft råd med detta. Det finns också det tidningar som skiter i att följa det nya direktiven, men det är en helt annan sak.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Kort och gått kan man säga att det fria internet som en gång i tiden fanns, förvinner mer och mer för var dag. Detta är politiker i ett nötskal, och endast det stora ska få finnas kvar. Att samma politiker sedan slår sig för bröstet över att just dem är fanbärare för yttrandefrihet, och att det är viktigt med olika åsikter kan inte annat än ses som ett stort skämt idag. Tyvärr så ser detta att endast eskalera med tiden, och EU har alltid byråkrater som är sugna på att stifta mer och mer drakoniska lagar.

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Hur blockerar tidningarna oss från Sverige?

Precis på samma sätt som alla streaming tjänster gör, genom att installera GEO-blockering på sin sajter och tjänster. Dessa program känner av vilket land du kommer ifrån via din IP-adress, och berättar för sajten när du besöker den om du är från ett land som är OK. Kommer du då från Sverige och dem ser det på din IP-adress, så kommer du helt enkelt bli blockerad från att läsa på tidningen.

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

Så kan du läsa utländska tidningar & tidskrifter med en VPN

Som tur vad är detta väldigt lätt att ta sig runt, om du använder dig utav en VPN. Den här typen av tjänster ser till att byta din IP-adress innan du besöker den tilltänkta sajten, genom att du först få gå igenom en VPN-server. För att nämna några bra sådana tjänster så är NordVPN, ExpressVPN och PureVPN bland det mest kända. Vill du jämföra VPN tjänster så kan du göra det, annars så kan vi på VPNS rekommendera NordVPN som vi tycker är bästa VPN tjänsten just.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes