Webbplatsens överlägg

Lura din arbetsgivare vart du befinner dig med en VPN

Lura din arbetsgivare vart du befinner dig med en VPN

Är du på fotbollsresa eller på någon semester som du inte vill att att din arbetsgivare ska se, så kan du använda dig utav en VPN tjänst för det. I denna artikel kommer vi visa dig hur du med hjälp utav en VPN kan lura din arbetsgivare vart du befinner dig någonstans, med ett enkelt knapptryck.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Varför skulle man behöva lura sin arbetsgivare?

Lek med tanken att ditt favoritlag precis har tagit sig till VM final, SM-final i Hockey eller liknande, och du har fått tag på biljetter till det.. men du kommer troligtvis inte få ledigt av din chef för att åka på matchen. Då finns det bara ett alternativ att lösa problemet, och det är att du tar och sjukskriver dig.

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

I detta fall kan det vara som så att din chef kanske misstänker dig att du är fejk sjuk, och då kan det vara ett enkelt sätt att lägga en övertygare på sociala medier som du vet att chefen kommer att se. Då kan du till exempel dela ett inlägg där du din GEO location blir i Sverige, fast att du i verkligheten sitter på en pub och har det gött med en kall bira i handen.

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Vilken VPN är bäst för det?

Vi på VPNS har jämfört VPN tjänster länge, och har utan tvekat konstaterat att NordVPN eller kanske ExpressVPN är det bästa VPN tjänsterna för att dölja vart du är någonstans. Om du sedan väljer att skaffa dig NordVPN eller ExpressVPN för detta ändamål, tycker vi i vart fall inte har så stor betydelse. Båda två tjänsterna tar betalt för sin tjänster, men det kostar bara ca 25 kronor i månaden beroende på vilket abonnemang du tar hos dem.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes