Webbplatsens överlägg

Lura Google vart du befinner dig någonstans med en VPN

Lura Google vart du befinner dig någonstans med en VPN

Google är en techjätte som har fingret med i allt möjligt när det kommer till ny teknik, och dem är otroligt bra på att tracka vart enheter och människor befinner sig. Har du någon anledning till att lura Google vart du befinner dig, så kan en VPN tjänst hjälpa dig med detta. I denna guiden visar vi dig hur du kan använda NordVPN eller liknande VPNS för att lura dem vart där är någonstans.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

Hur spårar Google dig?

Google har många olika sätt att spåra dig på, men det allra vanligaste sättet är det igen som helst hemlighet med. Det är i din mobil, och det flesta av oss springer runt med mobilerna överallt. Det gör vi utan att tänka på att företag så som Google hela tiden med hjälp av din enhet kan spåra dig, då du har en GPS i din mobil oftast. Nu tänker du säkert att det är väll bara att stänga av den, och det stämmer tyvärr inte helt. Det har nämligen visat sig i brottsutredningar att man har lyckats plocka ut GPS data från mobiltelefoner, som inte haft sin GPS påslagen.

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Varför spårar dem dig?

Google har vad vi vet inge onda avsikter med att spåra dig, utan oftast handlar det om att dem ska förbättra en tjänst för dig. Men man ska väll inte sticka det under stolen att en hel del spårning sker av eget intresse, då Google med denna data kan sedan sälja annonser som är relevanta för den plats du befinner dig på. Denna typ av information kan dem också sälja vidare till andra aktörer på nätet som säljer annonser.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Hur gör du för att lura Google?

Lättaste sättet att lura Google är naturligtvis att inte ha någon GPS eller 4g täckning i din enhet, men vad ska du då med en mobil till? Det bästa du kan göra tycker vi är att slå av din GPS helt, och sedan så måste du också det till att dem inte kan läsa av din data trafik. Då kan det vara väldigt enkelt och billigt att skaffa sig en VPN från tjänster så som NordVPN, ExpressVPN och PureVPN. Alla dessa tjänster ser till att låta din mobil trafik gå igenom en så kallad VPN-tunnel.

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

När detta sker så kommer Google inte längre kunna se att du är du, då dem helt enkelt inte kan läsa vilken enhet det handlar om. Men du får också ett skydd mot hackare som skulle vilja sno samma information om dig, och din enhet.

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

Bästa VPN för att lura Google

Bästa VPN för att lura Google tycker vi idag är NordVPN. Jämför man varje VPN själv så kan man snabbt se att det finns många bra tjänster att köpa, men få är så billiga och bra samtidigt. Vill du jämföra VPN så kan du göra det via våran egna jämförelse av alla VPN-klienter.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes