Webbplatsens överlägg

Lura Pokémon GO att du befinner dig på andra platser med en VPN-service

Lura Pokémon GO att du befinner dig på andra platser med en VPN-service

Pokémon GO är kanske detta årtiondets mest hajpade spel när det kom ut på marknaden, och du kunde under någon månads tid se folk vallfärda i stora klungor gloendes i mobilen. Alla letade efter Pokémon att fånga som kunde befinna sig lite vart som helst utomhus. Men tyvärr så gick det inte att fånga alla Pokémon i en och samma kontinent, så man vart tvungen att fysiskt resa runt för att kunna fånga alla. Eller så var det det man trodde från början, för sedan visade det sig att det räckte att du använde en VPN tjänst för att lura deras servrar vart du befinner dig.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Vad är Pokémon GO?

Detta är spelet som kom i digital form nästan 20 år efter att spelet kom i kortformat, men även som en film serie som barnen älskade att titta på. När det digitala spelet kom så blev detta en super hajp över en natt, och miljontals människor gick ut med sina telefoner och gick i timtals, ibland dagar bara för att försöka så snabbt som möjligt fånga alla Pokémon’s. Tyvärr så insåg man snabbt att vissa Pokémon bara dök upp i vissa länder, så man vart tvungen att fysiskt resa dit om man skulle ha en chans att fånga dem.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Men spelet i sin korthet går ut på att den som spelar det ska fånga så många Pokémon’s som möjligt, och sedan utveckla dem till bättre levlar. Detta gör man genom att gå runt med sin mobil och påslagen GPS som känner av vart du befinner dig, och då visas olika Pokémons för dig beroende på vart du befinner dig just nu. Många kom ganska snabbt att det fanns GPS lurare som lurade Pokémon GO vart dem befann sig, och på så vis kunde man förflytta sig digital över hela jorden på nolltid.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Detta gick ett tag att göra, men tyvärr kom Pokémon GO på detta knepet ganska snabbt. Alla som då hade fuskat på det viset fick sina konton helt nedstängda, och fick börja om på nytt. Och felet dem gjorde var att dem inte använde en VPN som tog dem genom en server i samma land som dem påstod att dem befann sig i.

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Använd VPN för fuska i Pokémon GO

Genom att använda en VPN så ser det mer äkta ut än om du bara ändrar om din GPS i mobilen, för Pokémon GO kan fortfarande se vart IP-adressen är i från. Så det blir lite konstigt att din GPS signal påstår att du är i China, men har en svensk IP-adress. Men med dessa två saker ihop är det hur lätt som helst att lura Pokémon GO.

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Allt du behöver göra är att köpa NordVPN eller kanske en tjänst så som ExpressVPN som också har många VPN servrar. Sedan väljer du vilken VPN-tunnel du vill använda genom att koppla upp dig mot ett lämpligt VPN-nätverk. Nu kommer Pokémon GO tro att du befinner dig i det landet. Vi på VPNS har jämfört VPN tjänster och hittat bästa VPN som vi anser är NordVPN för att spela Pokémon GO.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Tjäna pengar på lite fuffens sätt med en VPN
Läs också: Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se
Läs också: Spionera på dina konkurrenter helt anonymt

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes