Webbplatsens överlägg

Lyssna på SR “Sveriges Radio” från hela världen

Lyssna på SR "Sveriges Radio" från hela världen med en VPN-tjänst

SR radio, eller Sveriges Radio som det står för är Sveriges överlägset största radio kanal. Detta är kanske inte så konstigt med tanke på att staten bokstavligen kastar pengar på radio kanalen. Oavsett vad man tycker om hur deras statliga finansiering är rätt eller fel, så finns det fortfarande nötter som lyssnar på denna propaganda kanal för staten. Och för det flesta av deras lyssnare räcker det inte med att lyssna på deras vänster parasitiska propaganda, utan man måste få en daglig dos av skiten även när man befinner sig utomlands. I denna artikel visar vi dig hur du kan ta del av smörjan vart du än befinner dig i världen med en VPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Varför kan du inte lyssna på allt på SR utomlands?

Anledningen till att du inte kan ta del av all deras propaganda när du befinner dig utomlands beror på att man gärna passar på att slänga inte lite musik i sina program också. Dessa har man oftast bara köpt rättigheter till att endast sända för en Svensk publik. Det gör att den som befinner sig i ett annat land i Sverige inte skall kunna lyssna på deras program, vilket i sig nog faktiskt inte är någon större risk att någon skulle vilja ta del av.

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

För att kunna hålla utländska medborgare borta ifrån att kunna ta del av Svensk propaganda, så använder man något som kallas för GEO-blockeringar. Detta är något vi har skrivit mycket om innan, och är något som det flesta streamingtjänster använder sig utav. Detta gör att Sveriges Radio’s hemsida känner av vilket land besökaren kommer ifrån, och är då inte den besökande IP-adressen en Svensk så blir den blockerad.

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Så använder VPN för att gå runt Sveriges Radios geo blockering

Med en VPN kan du lura Sveriges Radios hemsida att du befinner dig i Sverige, och använda en Svensk IP-adress. Detta sker genom att du använder dig utav en VPN tjänst så som NordVPN, som ändrar om din IP-adress. Detta kan dem göra då du får gå igen en VPN-tunnel till en VPN-server som finns i Sverige, så den besökande sidan tror du är svensk. Svårare än så är det inte att lura dem faktiskt.

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Vilken VPN är bäst för SR play

Jämför VPN tjänst för VPN så kommer du inte märka någon större skillnad faktiskt. Vi på VPNS har gjort ett bäst i test för att hitta bästa VPN tjänsten, och där tycker vi att NordVPN är den som presterar bäst på samtliga test. Men detta syfte är inte ett så krävande, så nästan vilken VPN som helst hade fungerat för detta ändamål. Även ExpressVPN kommer väldigt högt upp i vårat test av alla VPN-tjänsterna!

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes