Webbplatsens överlägg

Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands med VPN

Lyssna-på-UR-Play-när-du-befinner-dig-utomlands-med-VPN

UR Play är Sveriges största och mest använda radio streaming tjänst framför allt av barn. På denna radio-streaming tjänst kan du lyssna på sådant som har gått på radion innan, fast när det istället passar dig. I denna artikel visar vi dig hur du som befinner dig utomlands kan lyssna på UR play, med hjälp utav en VPN-tjänst.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är UR Play?

UR Play kan man säga är en radio med mycket utbildningsmaterial framför allt framtagen för barn, även om många vuxna också lyssnar på det i Sverige. Radiokanalen ägs och drivs utav Sveriges Radio som använder denna kanal som sin megafon för vänster propaganda. Mycket utav innehållet ha ifrågasatts av många genom åren ang dess oberoende, och det lyser titt som tätt igenom vilken agenda vänsterparasiterna som driver denna radiokanal har.

Varför kan du inte lyssna på UR play i andra länder?

Största anledningen till att man använder sig utav så kallade GEO-blockeringar på sin tjänst är för att man använder sig utav material i sina program som man bara har rättigheter att sända i Sverige. Det betyder att den som befinner sig i ett annat land kan alltså inte lyssna på deras utbud, om man inte använder sig utav en tjänst så som NordVPN eller deras konkurrent ExpressVPN.

Så kan du lyssna på UR Play från utlandet!

Genom att använda dig utav en så kallad VPN-tjänst så ser du till att få en ny IP-adress som då är en Svensk, vilket gör att UR Play inte kan känna av att du befinner dig i utlandet. Allt som du behöver göra är att gå in på NordVPN eller ExpressVPN, ladda ner deras VPN-app, och starta igång den. Välj sedan att koppla upp dig mot internet via en VPN-server som finns i Sverige. När du gjort detta så kommer deras hemsida tro att du är en som befinner dig i Sverige.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes