Webbplatsens överlägg

OM OSS

VPNS-LOGO

Vi på VPNS.se driver Sveriges största jämförelsesajt av VPN-tjänster. Vårat mål med denna hemsidan är att hjälpa våra läsare med att fatta rätt beslut när det kommer till att välja tjänst. Vi utför hela tiden nya test och sätter ihop VPN Recensioner av olika vpn-tjänster, som du sedan kan själv sedan kan jämföra vpn tjänster. Känner du dig osäker på vad du ska jämföra så kan du också ta hjälp av vårat bäst i test av VPN-tjänster som vi gör varje år. Resultatet i detta test presenteras 1 gång per år på sidan BÄSTA VPN TJÄNSTER.

Här finner du inspiration

Är du osäker vad man kan använda en VPN till, så ska du gå in och läsa våra VPN guider som vi har satt ihop. Där finner du över hundra olika saker du kan göra med en vpn, och hur dem använder dem. För dig som bara vill veta mer om vpn-tekniken så rekommenderar vi start att du läser våra nyheter om vpn tjänster. Där skriver om alla nyheter i branschen, och annan viktig information du bör känna till!

Därför har vi satt ihop denna sidan

Vårat intresse för VPN tjänster sträcker sig många år bak, men det var inte förens vi själva insåg hur svart det var för någon helt ny i ämnet att veta vad den skulle välja för VPN-tjänst, som vi började sätta ihop denna hemsidan. Vi ville ha en trovärdig och icke partisk hemsida som bedömer olika vpn-tjänster efter hur bra och säkra dem faktiskt är.

Vi tar emot donationer

Som en del i finansieringen av denna hemsidan tar vi emot donationer via Bitcoin. Detta gör det möjligt för oss att lägga många timmar på både undersökningar, och att kunna utföra tester som vi sedan delar med oss av. För att stödja vårat arbete, så kan du donera en slant till oss via Bitcoin Adressen nedan. Tack på förhand för erat generösa bidradag!

Please Add coin wallet address in plugin settings panel
Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes