Webbplatsens överlägg

Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN

Har du också någon gång fått ett mail med konstiga länkar, som du bara skulle vilja trycka på men inte vågar att klicka på? Då ska du skaffa dig en VPN tjänst så är det bara att gå in på länken och se vad det är. I denna guiden visar vi dig hur du kan skydda dig och din enhet från att bli hackade genom att klicka på konstiga länkar i mail.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Varför ska man vara försiktig med länkar?

Problemet med många sådana länkar som skickas med i spam mail är att dem är till för att ta dig till en hemsida som har skadlig kod på sig. Det gör att när du besöker sidan som länken går till så blir din dator infekterad med ett virus, och sedan så kan en hackare komma åt all din data på dator, mobilen eller surfplattan. Så man ska alltid vara väldigt försiktig med vad det är för länkar man klickar på.

Använd VPN innan du klickar på länkar!

Genom att köpa sig en VPN tjänst så som NordVPN så kan du skydda din data tack vare att all trafik går först igenom en VPN-server. Det gör det omöjligt för hackare som vill åt känslig information att få tillgång till din data, och du kan vara anonym. Det kostar dig inte mer än ca 2.5 USD u månaden, så är du sedan helt skyddad från att riskera att få din enhet hackad av en hackare.

Vilken är bästa VPN för att öppna skumma mail med?

Vi på VPNS tycker att det är viktigt att du väljer en så säker VPN tjänst som bara möjligt. En sådan tjänst heter NordVPN som kör med något som kallas för dubbel-vpn. Detta är en teknik som gör det dubbelt så säkert med deras VPN i jämförelse med andra tjänsters. Men vi kan också starkt rekommendera ExpressVPN som även dem är kända på marknaden för att ha en väldigt säker tjänst.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes