Webbplatsens överlägg

PureVPN Recension

PureVPN-hemsida-Recension

Vad är PureVPN?

PureVPN krypterar din trafik på nätet. Deras VPN-tjänst ser till att din IP-adress blir förvandlad, så att man inte ska kunna spåra dig på internet. Din Ip adress blir skickad till en server där den blandas med alla andras och du blir sedan tilldelad en helt ny unik UP-adress. PureVPN har VPN till företag och VPN till privatpersoner. Som privatperson använder man ofta en VPN för att komma åt blockerade sidor utomlands, samt hålla sig säker mot hackare. Du håller dig även anonym mot din internetleverantör. Företag använder sig utav VPN servrar för att skydda sin data.

PureVPN hamnar relativt högt upp på vår lista och nedan kan du läsa varför.
De som toppar listan är NordVPN och ExpressVPN. PureVPN är listade på plats 5 utifrån vad vi på VPNS har bedömt.

Är PureVPN säkert?

Vi kollar alltid igenom olika aspekter när vi jämför VPN tjänster. Säkerhet är en av de viktigaste. För att få de mest pålitligaste och starkaste VPN tjänsterna råder vi dig att välja mellan VPNS top 10.
Vilken säkerhet är viktig för dig? Nedan är vanligaste bristerna. För att läsa mer grundlig information kan du gå in på www.purevpn.com

 • Anslutningar som bryts.
  Detta upplevde vi inte en enda gång med PureVPN
 • Loggning av din data.
  EN VPN ska inte lagra uppgifter om dig. PureVPN gör inte detta som de säger, men samlar in onödigt mycket information om dig i vårt tycke. NordVPN är absolut starkast när det kommer till att inte bli loggad.
 • Blockering av VPN-tjänster på vissa hemsidor.
  Netflix bland annat jobbar hårt med att hålla ute VPN-leverantörer.
  PureVPN tar sig förbi detta.

Vad kostar PureVPN och finns det prova på månad?

De har en period på 7 dagar där du kan prova på tjänsten. Väljer du detta får du också rabatt på deras 1 års abonnemang.
Det finns totalt 3 typer av abonnemang du kan välja. 1 månad för ca 200:- i månaden.
1 års planen står inte tydligt på sidan så priset varierar, se dagsfärskt pris för rätt information.
2 års planen ligger på 40 kr i månaden. Var observant med att du ska betala hela summan med en gång dock. De märker bara ut vad månadskostnaden blir under 2 års tid.

Hur många servrar har Pure VPN?

PureVPN finns i 140 olika länder. Med det menas att det finns servrar i totalt 140 olika länder, det finns dock flera servar i samma land ibland. Totalt finns över 6500 servrar. Detta är ett bra antal. Det finns VPN siter med fler och men mindre. Det är bra att välja en VPN med mycket servrar. En server kan bli seg och överbelastat om det är för många på den samtidigt, så ju fler servrar ju snabbare hastighet kan du få.

Funkar VYPR VPN till IPTV?

Vi testade Pure-VPN på en IPTV tjänst och det fungerade. Det är inte alla man lyckas koppla upp, så här gäller det all välja en seriöst stark VPN.  Det laggade lite när vi kollade och bytte mellan kanalerna, men anslutningen bröts aldrig. VPN till IPTV är bra att ha för att få ett extra säkert skydd.

Funkar det på netflix eller svtplay?

Netflix har blivit sämre genom åren upplever många som bor i Sverige efter en undersökning. Detta gör att fler vill komma åt bland annat Netflix utomlands, Speciellt amerikanska Netflix. Det kommer du runt genom att köpa en VPN. VPN till Netflix gör att du tar dig förbi geo-blockerat innehåll när du placerar din nya krypterade IP-adress i landet du vill åt. På så sätt lurar du datorn och internetleverantören att du befinner dig där, och automatiskt får åtkomst till innehållet. Det fungerar på samma sätt om du är utomlands men vill åt innehåll i Sverige.

PureVPN lyckades komma runt och komma åt Netflix och många fler siter. Du kan använda PureVPN även för att se andra streamingtjänster självklart. Ett tips är dock att inte prova med en gratis version eller testversion då upplösningen blir dålig.

Har Pure VPN bra hastighet?

Tack vare sina många servrar så håller PureVPN ett bra tryck på hastigheten. Det lan lagga på vissa sidor (eller IPTV) Men vi upplevde inte att det laggade mycket och hastigheten var stabil överlag.

Vi har provat hastigheten på flera olika enheter. Telefon och surfplatta samt ett PS4.

PUREVPN är en av de snabbaste VPN-leverantörerna på vår top 5 lista. Bäst är NordVPN och ExpressVPN. För dig som kräver bra men inte bäst är PureVPN ett bra val. De erbjuder obegränsad bandbredd, inga gasreglage och nollbegränsningar för P2P-nätverk eller torrenter.
Det finns även ett hastighettest som gör att du kan hitta den snabbaste tillgängliga servern. Detta gör att du lättare kan undvika buggning eller seg nedladdning. Pure VPN har 356-bitars kryptering via OpenVPN.

Finns tjänsten på svenska?

PureVPN har sin grund i Hong Kong och är inte ett Svenskt företag. Är det viktigt för dig att hitta en Svensk VPN kan du se där vi jämför VPN tjänster.
Det går att översätta deras sida på både Svenska och Engelska, samt andra språk. Appen kan du dock inte få på Svenska, men bra engelska.

Hur många enheter kan jag koppla upp?

Du kan ha 10 enheter anslutna samtidigt. Det är en utav sakerna som gör att de inte klättar högre upp än top 5.
Vissa andra VPN tjänster ha både mindre men också helt obegränsat. 10 stycken enheter är ett bra antal för att skydda alla dina enheter i hemmet.

Har PureVPN en support om problem uppstår?

Ja, du kan komma i kontakt med PureVPN via nätet.

Hur kommer jag igång?

Först väljer du vilket abonnemang du vill ha. Sedan ska du fylla i en e post och lite andra uppgifter. När du betalat kommer du att få inloggnings uppgifter till din mail. Ladda sedan ner appen.
Det du gör nu är att du väljer ett land du vill befinna dig i, och sedan väljer du server i landet. Appen kommer tala om för dig att du är ansluten och nu kan du surfa anonymt på nätet.

Kan jag använda den för att ladda ner?

Ja. Din data krypteras och din IP-adress blir dold. Det är väldigt viktigt att veta att det är inte olagligt med att inneha en VPN. Det du väljer att göra sedan är dock ett eget beslut och de lagar som finns slutar inte att gälla när du skaffar en VPN.  Det är ju en av de stora anledningarna varför du har en VPN – för att komma runt blockeringar. NordVPN, ExpressVPN och PureVPN är de vanligaste VPN tjänsterna till nedladdning. 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes