Webbplatsens överlägg

Ranka bättre “manipulera” sökresultaten på Google med hjälp av en VPN

Ranka bättre ”manipulera” sökresultaten på Google med hjälp av en VPN

Att Google är världens största sökmotor vet det flesta om idag, men väldigt få vet om hur man kan lura den så att ens hemsida hamnar högre upp i sökresultaten. Men det finns ett otroligt enkelt sätt att manipulera sökresultaten på Google sök, och det beror på att dem beaktar Click-through rate (CTR) väldigt hårt. I denna artikel visar vi dig hur du kan använda en VPN för att ranka upp din hemsida, eller till och med få din konkurrents hemsida att tappa i ranking.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Boka billigare hotell med en VPN-anslutning
Läs också: Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen med VPN
Läs också: Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

Hur fungerar Googles sökmotor?

Hur Googles sökmotor fungerar exakt kan ingen säga, och det sägs att det inte ens finns någon på Google som vet exakt hur den fungerar. Detta är då det är en utav det allra bäst bevarade företagshemligheterna någonsin, och Google vill helt enkelt inte att dem som skapar hemsidor ska kunna manipulera deras algoritmer för att ranka upp hemsidor. Det hade fått deras sökmotor helst förstörd ganska snabbt med spamiga sajter på nätet.

Läs också: Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst
Läs också: Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster
Läs också: Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

Men en hel del vet vi faktiskt om vad som får en hemsida att ranka bättre på Google, och det är att relevans har otroligt stor betydelse. Och det är just relevans som dem hela tiden försöker förbättra från Googles hemsida, vilket är väldigt bra att dem också gör. Det gör at du som söker efter något ska få upp så relevanta sökresultat som möjligt. Men det är också det som den som vill ranka på Google måste förbättra, eller manipulera att man har gjort.

Läs också: Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel
Läs också: Skaffa fler följare på Instagram med hjälp av en VPN
Läs också: Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

En sådan sak är att ha bättre text och innehåll på sin hemsida, som Google läser av för att se vilken relevans den har för en viss sökterm. Detta kallas för SEO, och är ett stort yrke som många jobbar med för att få hemsidor att ranka bättre på sökjättens tjänst.

Läs också: Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient
Läs också: Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN
Läs också: Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Ett annan viktig signal för Google är och se hur många som klickar på just ditt sökresultat, och det är det som kallas för Click-through rate (CTR). Dem räknar helt enkelt hur många som klickar på just din hemsida när dem får chansen, och ju högre denna siffran är, ju bättre!

Läs också: Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel
Läs också: Upptäck besök darkweb darknet med dold ip-adress med en VPN
Läs också: Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Hur manipulerar man Adsense med en VPN

Det enklaste sättet är att använda en VPN så som ExpressVPN eller våran testvinnare i vårat bäst i test av bästa VPN som heter NordVPN. Med båda dessa tjänster påslagna kan du söka på ett vist sökresultat och klicka gång på gång på din egna hemsida. Det får det då att se ut som att din egna hemsida är den populäraste och den som folk tycker är mest relevant för en viss sökterm.

Läs också: Använd dejting appen Tinder helt anonymt
Läs också: Ta dig runt all politisk censur som regeringar utövar på nätet
Läs också: Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen

Man kan naturligtvis jämföra VPN mot VPN och leta efter en tjänst som är bättre än någon utav det tjänsterna som vi har rekommenderat, men det tar sin tid. Att välja NordVPN eller kanske PureVPN kommer du komma långt på, då båda dessa tjänsterna har många VPNS. Det gör att du gång på gång kan koppla upp dig emot ett nytt VPN-nätverk och på så vis få en ny IP-adress. Detta är viktigt då detta knep endast fungerar om Google inte se att det är samma IP-adress som klickar gång på gång på samma sökresultat.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes