Webbplatsens överlägg

Så kan du använda en VPN till Youtube

Så-kan-du-använda-en-VPN-till-Youtube

Att även Youtube har GEO blockeringar på ett väldigt stort antal videos är inte så många medvetna om, och det beror att dem aldrig ser dessa videos i sökresultaten helt enkelt. Men faktum är att väldigt många videos har det inställt i sig att dem bara ska visas i vissa länder, då det troligtvis content i dessa videos som dem bara har rättigheter att visa i dessa länder dem valt ut. Med en VPN-tjänst kan du dock komma runt detta mycket enkelt, och se precis vad du vill på världens största video plattform.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

Varför blockerar någon sitt innehåll på tuben?

Som vi var inne på redan i förra stycket så handlar detta oftast om att video skaparen använder sig utav material i sin video som den bara köpt rättigheterna till att publicera för en viss publik. Oftast handlar det då om att dem endast får vissa innehållet i videon i USA till exempel.

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Det gör att du som svensk inte kan se dessa videos, och det allra flesta av oss är kanske helt lyckligt ovetandes om detta fenomen. Anledningen till det är att dessa videos med geo-blockeringar helt enkelt inte ens dyker upp i sökresultatet när du söker på Youtube. Dem blir med andra ord helt bortfiltrerade redan när du söker av Youtubes algoritmer. Och detta kan dem göra direkt utan att du märker det för att dem ser från vilket land din IP-adress är ifrån.

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Så tar du dig runt Youtubes GEO-blockeringar med en VPN

Det fina i kråksången är att detta problemet är otroligt lätt att ta sig runt, och sker med endast ett enkelt knapptryck. Lösningen på detta är som du säkert förstår att du använder en VPN-klient, då dessa kan få det att se ut som att du befinner dig i ett annat land. Allt du behöver göra för att lura Youtubes algoritmer är att välja vilket land du ska koppla upp dig emot en VPN-server, och sedan är det bara tuta och köra som vi brukar säga på VPNS.

Läs också: Använd VPN-tunnel på tågstationen för säker uppkoppling
Läs också: Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN
Läs också: Skydda dig mot dataintrång med hjälp av en VPN-server i mellan

Vilken är bästa VPN för Youtube?

Eftersom att Youtube är en video delningsplattform så rekommenderar vi inget annat än att du väljer bästa vpn-tjänsten. Detta då streaming drar extremt mycket data, och det är helt enkelt väldigt få VPN tjänster i våran VPN jämförelse som klarar den hårda belastningen idag. Men NordVPN har världens största vpn-nätverk, så hos dem finns det gott med server kraft! Så vi hade valt NordVPN för detta ändamål!

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data
Läs också: Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen med en VPN
Läs också: Lyssna på SR ”Sveriges Radio” från hela världen med en VPN-tjänst

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes