Webbplatsens överlägg

Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel

Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel 

Skype är som du säker känner till en utav det första live cam/chatt tjänsterna som fanns på nätet, och också en utav det största i sitt slag. Det finns väldigt många olika användningsområden för Skype, och det används idag till allt ifrån privata samtal och till företag. I denna guiden visar vi dig hur du kan använda Skype ihop med en VPN för att skydda din identitet om du inte vill att den skall röjas.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Vad är Skype?

Skype är en live telefon, chatt och kamera tjänst som vem som helst kan använda sig utav helt gratis, även om det finns betal versioner också att välja på. Med tjänsten så kan du ringa upp en annan Skype användare och se den du pratar med. Detta kanske inte låter så extravagant idag, men när det kom så var det väldigt coolt. Skype är som sagt ett väldigt gammalt företag, och lite extra kul är att det är en Svensk uppfinning. Idag ägs Skype utav Microsoft som köpte hela bolaget för många miljarder.

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Själva tjänsten används idag av allt och alla, och man kan inte riktigt säga att dem har en viss målgrupp. Men med tiden har det också kommit andra alternativ på marknaden, och stortiden för Skype tycks vara över. För det sagt är detta inte en dålig tjänst, men det finns helt enkelt bättre och billigare alternativ nuförtiden.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Varför ska man ha en VPN till Skype?

Det kanske inte känns helt självklart till varför man skulle vilja använda en VPN till Skype, men det finns faktiskt några bra anledningar till det. Bland annat så är det många som anställer via nätet idag, och då kan dem vilja först att man tar en anställningsintervju med dem via Skype bland annat. Och där kan det finnas bra anledning att dölja sin riktiga identitet, men också vart man befinner sig.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Men man kan väll också säga att det finns också mer skumma kontakter man kan ha med andra via Skype, där en del dejtar via Skype bland annat. Vill man se till att man inte riskerar att få en stalker efter sig, så ska man i vart fall i början se till att inte ge ifrån för mycket information om sig själv. Men även en del försäljare väljer att ta kontakt med en via just Skype för att sälja produkter och tjänster till dig.

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Vilken VPN är bäst för Skype?

Vi på VPNS har testat massa olika tjänster som man kan använda till Skype, men jämför VPN för just denna typ av användning är lite svårt. Det är inte helt enkelt att säga vilken som är bästa VPN för Skype, då det finns en del annat som också spelar roll. Mycket handlar ju också om vilken uppkoppling båda har, och hur stabil den är. Men i det test vi har utför så var NordVPN ett väldigt bra alternativ, men också PureVPN och ExpressVPN fungerade fint ihop med Skype. Men fick vi bara välja en enda tjänst så skulle vi välja NordVPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes