Webbplatsens överlägg

Så kan du använda VPN för att se BBC iplayer i Sverige

Så-kan-du-använda-VPN-för-att-se-BBC-iplayer-i-Sverige

BBC iPlayer är en otroligt populär streaming tjänst som även vi i Sverige vill kunna ta del, men p.g.a. geo-blockeringar på tjänsten kan inte vi Svenskar använda den. Men det finns faktiskt otroligt enkla sätt att ta sig runt detta, och det är just detta vi kommer att gå igenom i denna artikel. Allt du behöver är en så kallad VPN för att kunna luta dig tillbaka och se på dina favoritprogram och filmer från BBC iPlayer.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Vad är BBC iPlayer?

Man skulle kunna säga att BBC iPlayer är Englands motsvarighet av SVT Play som vi i Sverige använder, fast att allt istället är på engelska. Detta är Englands överlägset största TV kanal, och är även internationellt sett en gigant när det kommer till TV, nyheter, serier och sport. Det finns med andra ord helt otroligt mycket sevärt på deras streamingtjänst. Men tyvärr så är tanken att du som inte bor i England inte ska kunna se på deras utbud, och detta löser dem GEO-blockeringar.

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Det fungerar som så att när du går in på BBC iPlayer så läser den av vad du har för IP-adress, och avgör sedan om du befinner dig i England. Gör du inte det och har en Svensk IP-adress så kommer du att bli blockerad, och kan helt enkelt inte se vad dem har på tjänsten. Det är för övrigt så det allra flesta streamingtjänsterna fungerar, inklusive det svenska streamingtjänsterna.

Läs också: Tjäna pengar på lite fuffens sätt med en VPN
Läs också: Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se
Läs också: Spionera på dina konkurrenter helt anonymt

Så tar du dig runt BBC iPlayers geo-blockeringar med en VPN 

Det fina i kråksången är att det är otroligt lätt att ta sig runt dessa GEO blockeringar som BBC iPlayer har, och allt du behöver göra är att lura dem att du befinner dig någonstans i England. Detta gör du helt klart lättast genom att använd VPNS, som ser till att byta din IP-adress till önskat land. Det hela görs med endast ett knapptryck och du är redo att ta del utav hela deras utbud obehindrat.

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Vilken VPN är bäst för BBC iPlayer?

När det kommer till vilken som är bästa vpn tjänsten för BBC iPlayer så ska man ta i beaktning att det är en streamingtjänst vi pratar om, och därför behöver en VPN-tjänst somklarar av denna höga nätverkbelastningen som uppkommer vid streaming. I detta fall tycker vi att NordVPN helt klart är den tjänsten vi skulle ha valt för detta ändamål. Men precis som vi också skriver i våran VPN jämförelse så fungerar också ExpressVPN och PureVPN bra till detta.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Delta i tävlingar flera gånger
Läs också: Var med och rösta i omröstningar flera gånger med en VPN
Läs också: Ladda ner säkert via ThePirateBay helt anonymt

Alla dessa tjänster har gemensamt att dem har många servrar i hela världen, och så kostar dem bara ca 25 kr i månaden vardera. Så det är inga stora pengar du behöver investera för att få till gång till både säkerhet och åtkomst till all världens nöjen.

Läs också: Se på Dplay när du befinner dig utomlands
Läs också: Använd en VPN om du har dold identitet
Läs också: Skaffa en VPN när du flyttar utomlands

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes