Webbplatsens överlägg

Så skyddar du dig med en VPN vid olaglig nedladdning

Så-skyddar-du-dig-med-en-VPN-vid-olaglig-nedladdning

Tillhör du dem som föredrar att ladda ned “olagligt” istället för att betala för spel, programvara, musik och filmer? Ja då är du långt ifrån ensam. Det många dock inte känner till är att din internet leverantör sedan några år tillbaka är tvungen att ge ifrån sig information om dina internetvanor, om någon skulle begära dessa vid misstanke om olagliga förehavanden. Med en VPN-service kan du dock ta tillbaka den makten vad som syns när du använder internet, och fortsätta att ladda ned utan att någon kan sätta dit dig på det.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Vad räknas som olaglig nedladdning?

Olaglig nedladdning är den typ av nedladdning som sker på illegala hemsidor som delar med sig utav musik, filmer, spel och annan program vara. Dessa sajter ät till skillnad från iTunes helt olagliga att använda, då men inte har ett avtal med upphovsrätts skaparna till materialet. Detta gör naturligtvis att du kan ladda ned saker gratis, men eftergiften till det är alltså att du gör det helt olagligt. Dem som har skapat musiken, filmerna och programvaran kommer med andra ord inte tjäna en krona på att du tar del utav deras verk.

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Så upptäcker myndigheterna att du laddar ner olagligt

Det viktiga i detta att förstå, är att det faktiskt inte är myndigheterna själva som jagar fildelare eller dem som laddar ned. Det får helt enkelt kreatörerna och deras advokater göra åt dem. Det hade helt enkelt blivit på tog för mycket arbete för en redan överbelastat rättsväsende.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Så det som leder till att det titt som tätt är någon som åker dit för att ha laddat ned helt olagligt via nätet, är att en advokatfirma som företräder filmbolag, musikbolag eller mjukvarutillverkare och speltillverkare börjar rota i vem som laddar ned vad. Dem kan begära ut från internetleverantörerna vem som står bakom en viss IP-adress, och sedan få ut dokumentation på vad denna person har laddat ned osv.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Enligt Svensk lag är helt enkelt alla internet leverantörer sedan ett antal år tillbaka tvungna att ge ifrån sig information på begäran vid misstanke om brott. Så oavsett om din internet leverantör vill det eller inte, så måste dem helt enkelt göra det. Och det finns bara en sak du kan göra åt det, skaffa dig en VPN-tjänst när du laddar ned.

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Hur du skyddar din information vid nedladdning

Det finns väldigt många sätt att se till att dölja vem det är som sitter och laddar ned, en del enklare och andra svårare. Men vi tycker som det flesta andra att det överlägset enklaste och billigaste sättet, är att skaffa sin en VPN så som NordVPN, ExpressVPN eller PureVPN. Av dessa tjänster så är vinnare utav vårat bäst i test VPN tjänsten som heter NordVPN. Dem har överlägset flest servrar, och du behöver inte kompromissa med nedladdningshastigheten.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Det som en VPN gör åt dig är att den krypterar allt mellan din dator och VPN-servern, genom att du får gå via en så kallad VPN-tunnel. Detta gör att inga myndigheter, internetleverantörer eller för den delen ens VPN-tjänster kan se vad du använder ditt internet till. Du kan med andra ord göra vad du vill, och förbli anonym hela tiden.

Läs också: Tjäna pengar på lite fuffens sätt med en VPN
Läs också: Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se
Läs också: Spionera på dina konkurrenter helt anonymt

Vill du jämföra VPN så har vi satt ihop en massiv lista med alla tjänsterna som du kan skaffa. Där kan du se vilken vi tycker är den bästa vpn, samt vad det olika VPN-leverantörerna är bra och mindre bra på. Med en kostnad på ca 20-25 kronor i månaden kan du med ett knapptryck ladda ned helt säkert, så det borde vara en självklarhet för alla som vill ladda ned olagligt innehåll.

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes