Webbplatsens överlägg

Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Showtime är kanske inte den mest kända streamingtjänsten för oss svenskar, men det finns en och annan från Sverige som också har upptäckt denna tjänsten. Framför allt så är Showtime en populär streamingtjänst bland amerikanarna och kanadensarna. I denna artikel tänkte vi visa dig hur även du kan kolla på hela utbudet från Showtime med hjälp utav en VPN-tjänst när du besöker dem.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst
Läs också: Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster
Läs också: Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

Vad är Showtime?

Showtime är inte som man kan tro en nystartad tjänst, utan dem har funnits ett bra tag. det är bara det att vi i Sverige har varit väldigt sålda på andra streamingtjänster så som Netflix, HBO osv. Själva plattformen är en utav våra favoriter och är väldigt enkel att använda. När det kommer till deras filmer och serier så är det ett bra utbud, även om du kanske kan räkna med att det är lika bra som konkurrenternas. Men sett till pris och vad du får för pengarna, så tycker vi ändå att Showtime är helt klart värd att testa, även om detta kanske inte är den tjänsten vi hade valt i första hand.

Läs också: Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel
Läs också: Skaffa fler följare på Instagram med hjälp av en VPN
Läs också: Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

Geo-blockeringar på Showtime

Geo-blockeringar är väldigt vanligt förekommande inom streaming branschen. Även Showtime använder sig utav dessa för att blockera användare från olika länder. Detta måste dem göra då dem endast har rättigheter att sända de filmer och serier dem har i vissa länder. Det betyder att du som svensk inte kan se dem, om dem kan se att du är ifrån Sverige. Detta gör dem så fort du kommer in på tjänsten via din IP-adress, då dem ser att den är från Sverige.

Läs också: Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient
Läs också: Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN
Läs också: Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Använd VPN-klient när du besöker Showtime

Naturligtvis kan du relativt enkelt ta dig runt Showtimes GEO-blockeringar med hjälp utav en VPN-klient så som NordVPN. När du använder dig utav VPNS så går du först igenom en VPN-tunnel innan du besöker tjänsten, och under denna färd så byter du ut din IP-adress. Du kan helt själv välja vilket lands IP du vill ha, genom att klicka på vilken VPN-server du vill koppla upp dig emot. Detta gör du väldigt enkelt via deras VPN-app som du kan ladda ner gratis.

Läs också: Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel
Läs också: Upptäck besök darkweb darknet med dold ip-adress med en VPN
Läs också: Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Vilken VPN-tjänst är bäst för Showtime?

Vi jämför VPN tjänster hela tiden, och i årets upplaga av bästa VPN tjänsten så var vinnaren NordVPN. Även om dem fick hård konkurrens av tjänster så som ExpressVPN och PureVPN, så tycker vi det finns vissa fördelar med att välja dem. Bland annat har du över 5000 olika VPN-servers att välja på, vilket är bra då det gör att hastigheten på VPN-nätverket kan hållas uppe. Men också att dem är bland det billigaste tjänsterna, och att dem är väldigt lätta att använda.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd dejting appen Tinder helt anonymt
Läs också: Ta dig runt all politisk censur som regeringar utövar på nätet
Läs också: Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes